Femeile din Nepal le Trimit Sotilor Prezervative

Apropo de folosirea eficienta a prezervativelor si noul record mondial reusit prin „Super” Campania Anti Sida

Femeile din satul Pang, Nepal, trimit prezervative sotilor care lucreaza in strainatate pentru a se proteja de bolile transmise sexual. Acestea le scriu scrisori in care ii roaga sa nu intretina relatii sexuale cu alte persoane, dar pentru orice eventualitate includ in plic si prezervative. Toate astea se intampla dupa ce asistenta sociala le-a informat despre bolile transmise sexual.

Laxmi Sunar, una dintre locuitoarele satului, a pus: „Dupa ce am aflat ca relatiile sexuale nesigure cresc vulnerabilitatea pentru HIV, am trimis cate un prezervativ odata cu fiecare scrisoare catre sotul meu”.

Aproximativ 3 milioane de oameni din Nepal lucreaza in strainatate, majoritatea in laboratoare, trimitand bani acasa pentru a-si ajuta familiile.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.