Femeile Lesbiene si Bisexuale Sunt Chemate la Studiu

In Anglia va avea loc primul studiu in care se va urmari experienta si atitudinea fata de imbolnavirea de cancer la san in randul femeilor lesbiene si bisexuale.

Studiul (dmu.ac.uk/news_events/news/current/090902_Breast_cancer.jsp) este important pentru ca cercetarile anterioare realizate in Statele Unite sugereaza o prevalenta a cancerului la san mai mare in randul femeilor lesbiene si bisexuale din cauza mai multor factori, inclusiv probabilitatea mare de a nu avea copii.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.