Folosirea Internetului In Interes Medical

HON (Health On the Net) este una dintre cele mai respectate fundatii care se ocupa cu probleme legate de calitatea informatiilor medicale prezente pe internet. Sunt de origine Elvetiana si au sediul in Geneva, realizand multe parteneriate cu autoritatile din domeniul medical.

In perioada 1-31 iulie au deschis un chestionar prin care doresc sa culeaga date referitor la modul de informare medicala al utilizatorilor de internet.

Din pacate chestionarul este disponibil doar in engleza si franceza, dar cine stapaneste una dintre cele 2 limbi e rugat sa aloce 5-10 minute completarii lui.

Linkul este aici: chestionar pentru evaluarea informarii medicale pe internet

Voi publica rezultatele dupa incheierea prelucrarii statistice.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.