Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tromboza de vena renala stanga in sarcina

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ca regula generala, de fiecare data cand esti ingrijorata de dureri mergi sa te vada. Te vor vedea, iar daca nu e nimic ingrijorator vei merge acasa stiind ca tu si fatul sunteti ok.

Durerea contractiilor este specifica, nu e usor de descris, dar cand o ai o recunosti fara sa iti spuna cineva cum e.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

buna seara dle doctor. am nascut pe data de 2 aprile la ora 04:30 ... mi sa indus travalui ca aveam 2 cm dilatatie ...mi sa bagat gelul acela de trei ori odata la sase ore si a treia oara mam dilatat 2 cm.... mi-au rupt apa moasa iar in o ora jumatate aveam dilatatie 10... inainte sa mi se rupa apa mi sa facut anestezia epidulara .... nasterea a decurs normal fara complicatii anestezia sia facut efectul... in 10 min am si nascut.... ideea e urmatoarea.. dupa nastere imediat am facut temperatura nu f mare si frisoane..mi sa administrat 2 paracetamol si a scazut.. mia fost onitorizata temperatura pana astazi cand mi-a dat drumul acasa si nu imi mai crescuse... la 5 ma externat am ajuns acasa iar dupa o ora mau luat frisoane febra dureri de cap imi amorteau mainile si erau reci si vinete..am luat un paracetamol si un ibuprofen si dupa 35 de minute ma lasat.. am citit pe diverse siteuri ca ar fii normal sa faci febra frisoane..tin sa mentionez ca nu am lapte nu alaptez deci nu cred ca are vreo legatura sanii cu asta. imi e frica sa nu mi se fi declanssat iar tromboza dupa nastere.... dvs ce parere aveti despre toate astea? multumesc

Comentariu

si acum dupa 2 ore ma luat din nou. deci imi trece doar cat sunt sub efectul medicamentelor.. sa dus efectu incepe febra si frisoanele,

Comentariu

Felicitari pentru nastere!

Febra e relativ frecventa in timpul nasterii si imediat dupa. Ai un termometru acasa sa iti poti monitoriza temperatura?

Simptomele descrise nu sunt sugestive pentru tromboza, dar in primele 6 saptamani dupa nastere ai inca status hipercoagulant, nu neaparat ptr vena renala.

Nu mai retin, ai luat anticoagulante antenatal?

Comentariu

multumesc. am luat aspirin cardio pana la 22 sapt iar dupa pana sa nasc am facut injectii cu heparina... acum mia dat pentru urmatoarele 6 saptamani tratament cu injectii...

Comentariu

E perfect!

Comentariu

buna ziua am o problema de cateva luni cand am contact cu sotul ma doare foarte tare plus ca mi curge ceva alb si putin mirositor ce as pute lua si urinez foarte des si putina urina din 15 minunte an 15 minunte ma duc ce as putea lua va rog spuneti ce am astept.

Comentariu

Procesare...
                X