Buna ziua , anul trecut a aparut niste pucte cat un ac de culoare rosie,am ajuns la medicul de familie nu mai erau, am facut analizele uzuale nimic nu a iesit modificat, tot au mai aparut si au disparut.Acum la aproape un an am fost la mare si am stat la soare si au aparut mult mai multe,le-am facut poza sa am ce arata medicului inca nu au trecut si ma ingrijoreaza ff tare nici nu stiu la ce medic sa merg hematolog sau dermatolog.
Mai precizez ca am infectii urinare repetate in ultimul timp cu e-coli,si acum 1 an tot aceasta problema o aveam ,am luat nolicin.
o perioada am crezut ca e alergie la ou ..dar cred ca e mai mult decat atat va rog daca ma puteti ajuta ce ar putea sa fie si ce sa investighez si la ce medic sa merg.
Va multumesc.
Mai precizez ca am infectii urinare repetate in ultimul timp cu e-coli,si acum 1 an tot aceasta problema o aveam ,am luat nolicin.
o perioada am crezut ca e alergie la ou ..dar cred ca e mai mult decat atat va rog daca ma puteti ajuta ce ar putea sa fie si ce sa investighez si la ce medic sa merg.
Va multumesc.
Comentariu