Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Colecistita acuta gangrenoasa

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Colecistita acuta gangrenoasa

Buna ziua,tatal meu/60 ANI/ a suferit o operatie de fiere urgenta ,dupa 2 ani de dureri groaznice ,din frica cutitului.in timpul operatiei sa constata metastaza la ficat,Dl doctor a luat proba de la ficat ptr biopsie,iar rezultatul este urmatorul
    descriere macroscopica-
    5461-5463/colecist cu dimen de 5/2/1cm,,sectionat,
    5464 piesa operatorie cu diametru de 1,2cm.
    descrierea microscopica-
    5461-5463/colecist cu pereti ingrosati,cu zone intinse de necroza,edem,hipermele,infiltrat hemoragic si infiltrat masiv cu polimorfonucleare,
    5464/fragment de tesut hepatic cu zone intinse de necroza,edem,infiltrat hemoragic si infiltrat masiv cu polimorfonucleare.
    DIAGNOSTIC HISTOPATOLOGIC
    5461-5463/COLECISTITA ACUTA GANGRENOASA
    5464-5464/FRAGMENT DE TESUT HEPATIC CU ZONE INTINSE DE NECROZE,EDEM,INFILTRAT HEMORAGIC SI INFILTRAT MASIV CU POLIMORFONUCLEARE.
    interpretare analize ,va multumesc anticipat.

Buna Cristina,

De unde ai primit mesajul legat de metastaza?

In rezultatul mentionat nu se aminteste de cancer, sunt doar modificari benigne (ne-canceroase) cauzate cel mai probabil de colecistita (probabil netratata corespunzator pana acum).

Iti inteleg ingrijoararea, dar te rog nu repeta intrebarea in mai multe locuri pe site/forum.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

Buna ziua, vin si eu cu o rugaminte. In urma unei operatii de colecist s-a facut o analiza histopatologica al carui rezultat suna cam asa: Colecistita cronica hipertrofica cu sinusuri rokitansky; limfonodul cu histocitoza sinusala. M-ati putea ajuta cu o interpretare? nu prea stiu ce inseamna, daca am motive de ingrijorare sau nu. Va multumesc mult.
      Ultima editare de Alessandra; 29.apr.2021, 10:54.

Comentariu

Procesare...
      X