Buna,
In data de 8 oct 2017 am avut o relatie cu o prostituata.Am facut sex oral si normal protejat dar la sfarsit am avut si oral neprotejat.Ea mi-a spus ca are toate analizele facute la zi si stia cum sa se protejeze lucrand in Germania la un bordel unde erau consiliate si controlate de medic in mod constant.Am facut analizele urmatoare la 1 luna si la 3 luni la Medlife:
Ag HBs
Ser, metoda CMIA, Architect ABBOTT
Nonreactiv (0.1300 S/CO)
Ac Anti-HCV
Nonreactiv (0.06 S/CO)
Ac Anti-HIV 1/2
Nonreactiv (0.05 S/CO)
VDRL- RPR
ser, metoda aglutinare
Negativ
Metoda de lucru: aglutinare VDRL - carbon
Negativ
TPHA
Ser, metoda hemaglutinare, TPHA Omega
Negativ
Atat la 1 luna cat si la 3 luni rezultatele au fost negative / nonreactiv.
Intentionez sa le repet si la 6 luni dar as vrea sa stiu daca aceste rezultate preliminarii ma indreptatesc sa stau mai linistit deoarece ma simt foarte stresat la gandul ca as putea avea HIV.
Multumesc,
In data de 8 oct 2017 am avut o relatie cu o prostituata.Am facut sex oral si normal protejat dar la sfarsit am avut si oral neprotejat.Ea mi-a spus ca are toate analizele facute la zi si stia cum sa se protejeze lucrand in Germania la un bordel unde erau consiliate si controlate de medic in mod constant.Am facut analizele urmatoare la 1 luna si la 3 luni la Medlife:
Ag HBs
Nonreactiv (0.1300 S/CO)
Ac Anti-HCV
Nonreactiv (0.06 S/CO)
Ac Anti-HIV 1/2
Nonreactiv (0.05 S/CO)
VDRL- RPR
ser, metoda aglutinare
Negativ
Metoda de lucru: aglutinare VDRL - carbon
Negativ
TPHA
Ser, metoda hemaglutinare, TPHA Omega
Negativ
Atat la 1 luna cat si la 3 luni rezultatele au fost negative / nonreactiv.
Intentionez sa le repet si la 6 luni dar as vrea sa stiu daca aceste rezultate preliminarii ma indreptatesc sa stau mai linistit deoarece ma simt foarte stresat la gandul ca as putea avea HIV.
Multumesc,
Comentariu