Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Am Hiv sau Nu?

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Am Hiv sau Nu?

    Buna,
    In data de 8 oct 2017 am avut o relatie cu o prostituata.Am facut sex oral si normal protejat dar la sfarsit am avut si oral neprotejat.Ea mi-a spus ca are toate analizele facute la zi si stia cum sa se protejeze lucrand in Germania la un bordel unde erau consiliate si controlate de medic in mod constant.Am facut analizele urmatoare la 1 luna si la 3 luni la Medlife:


    Ag HBs
    Ser, metoda CMIA, Architect ABBOTT
    Nonreactiv (0.1300 S/CO)

    Ac Anti-HCV
    Ser, metoda CMIA, Architect ABBOTT
    Nonreactiv (0.06 S/CO)

    Ac Anti-HIV 1/2
    Ser, metoda CMIA, Architect ABBOTT
    Nonreactiv (0.05 S/CO)

    VDRL- RPR
    ser, metoda aglutinare
    Negativ
    Metoda de lucru: aglutinare VDRL - carbon
    Negativ

    TPHA
    Ser, metoda hemaglutinare, TPHA Omega
    Negativ

    Atat la 1 luna cat si la 3 luni rezultatele au fost negative / nonreactiv.
    Intentionez sa le repet si la 6 luni dar as vrea sa stiu daca aceste rezultate preliminarii ma indreptatesc sa stau mai linistit deoarece ma simt foarte stresat la gandul ca as putea avea HIV.

    Multumesc,






  • #2
    Salut athenian , majoritatea persoanelor dezvolta anticorpi anti HIV in primele 4 saptamani, iar testele actuale ii pot detecta. Uneori, foarte rar, se pozitiveaza la 3 luni (daca au fost negativi la 1 luna). Nu e nevoie sa faci o noua testare, nu ai HIV.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu


    • #3
      Salutare.Si eu sunt in situatia ta...pe 23 octombrie 2017 am avut oral neprotejat si normal protejat.La 45 zile...72 zile....5 luni...6 luni si o zi Hiv 1...2 si hepatite negative....dar...am avut si am simptome in continuare:eczema scrotala....mancarimi la subbrat si in spatele genunchilor ...genital....limba crapata ....obrajii i flamati...gatul inflamat....dureri musculare(toate astea sunt si acum supa 6 luni.
      Ai facut testul la 6 luni? Mai ai de gand sa faci si la 9 luni.....1 an?Tu ai simptome?
      Sanatate multa!

      Comentariu


      • #4
        Salutare,
        Am tot facut analize la 6 luni, la 7 luni, la 12 luni, la 19 luni toate au iesit negative.Nu am avut nici un fel de simptome pe toata aceasta perioada dar tot am ramas cu o anxietate cum ca daca totusi am HIV.Sfatul meu este sa incercam sa nu ne mai gandim la asta ,am fost si la medic care mi-a confirmat ca nu am absolut nimic ,nu am de ce sa-mi mai fac griji dar cea mai mare prostie este cautatul pe net unde gasesti tot felul de idioti care imprastie lucruri care de baga in sperieti.
        Multa sanatate.

        Comentariu


        • #5
          Bună ziua! Domnul doctor fiica mea de 21 ani la ultimele analize a ieșit cu valori la VIRUSUL HEPATIC B, Ac anti hbs***
          ​​​​Hepatitic B ac anti hbs _Chemiluminusccenta 3,21 . la nota analizei este scris, imunizarea poate fi dobândită cu virusul Hepatic B pozitiv sau prin vaccinare cu virusul H negativ.. Întrebarea este dacă este imunana la hepatita B si care sunt consecințele pe viitor. Mulțumesc anticipat.
          Ultima editare de MarilenaM; 20.mai.2019, 14:22.

          Comentariu

          Procesare...
          X