Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Rezultate analize

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Rezultate analize

Mi-am facut analizele pentru BTS. La HIV, hepatita B si C mi a iesit negativ. La sifilis mi-a iesit asa: RPR cantitativ < 0.5 (sub 1 - negativ, peste 1 sau egal cu 1 pozitiv), iar la Anticorpi Treponema pallidum - cantitativ 0.082 (sub 1 negativ, peste 1 pozitiv). De ce mi au iesit aceste valori ??? Ce semnifica? Perioada in care as fi putut contacta ceva este acum 6 - 7 luni. Mi-am facut si pt chlamydia, ureaplasma, mycoplasma. Toate au iesit negative cu exceptia mycoplasmei pt care am primit tratament cu Doxiciclina care mi a provocat o reactie alergica pe piele si l-am luat 6 zile (doctorul recomandase 10 zile). Tratamentul l am incheiat pe 11 martie (atunci a fost ultima zi de antibiotic). De 2 zile folosesc si Nuvaring. V-am dat toate aceste informatii cu speranta ca ma puteti lamuri in privinta rezultatului la sifilis.
    Va multumesc anticipat!!
    Ultima editare de starrysky; 20.mar.2018, 00:01.

starrysky , data trecuta am stabilit ca vei scrie in acelasi loc de acum... toate intrebarile iti sunt imprastiate pe tot forumul si e dificil de urmarit discutia.

Rezultatul ptr sifilis e negativ, nu vad unde ti-e nelamurirea?
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

Bună ziua Domnule Doctor, am efectuat niste analize pentru depistarea sifilisului, la Synevo și am primit următoarele rezultate:
      -RPR cantitativ < 0.5 (sub 1 - negativ, peste 1 sau egal cu 1 pozitiv), iar la Anticorpi Treponema pallidum - cantitativ 0.132 (mai mic că 1 negativ, și peste sau egal cu 1 pozitiv). Va mulțumesc.

Comentariu

Procesare...
      X