Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna ziua.
Cel mai probabil nu ati luat. Se poate contacta HIV , dar riscul este extrem de mic.
Riscul poate fi crescut prin repetarea contactului sexual, daca exista leziuni cutanate sau mucoase vizibile si daca viremia e crescuta.
Bună am o rugăminte ureoplasma urealyticum am făcut 4 tratamente după biograma la care tot pozitiv este după al 3 tratament rezultatu era pozitiv 1000ufc/ml și acum după al 4 tratament cu oflaxecin și clamitromicina timp de 7 zile a ieșit pozitiv 10000
Bună am o rugăminte ureoplasma urealyticum am făcut 4 tratamente după biograma la care tot pozitiv este după al 3 tratament rezultatu era pozitiv 1000ufc/ml și acum după al 4 tratament cu oflaxecin și clamitromicina timp de 7 zile a ieșit pozitiv 10000
Ureaplasma urealyticum este prezenta in tractul genital la aprox 60% din femeile sanatoase.
Medicul va interpreta oportunitatea tratamentului în funcţie de contextul clinic. In primul caz nu trebuia tratament.
Tratamentul este indicat doar atunci cand rezultatul pozitiv arata peste 10 000 UFC/ml sau in prezenta simptomelor de infectie (la un rezultat sub 10 000 UFC).
In primele 3 cazuri nici macar nu as fi incercat tratament, avand in vedere ca rezultatul mentionat a fost 1000UFC/ml.
Probabil dupa atatea tratamente ati dezechilibrat serios flora locala sau e posibil sa nu luati tratamentul in mod corect. Daca il luati dupa antibiograma, ar trebui sa functioneze.
Va mulțumesc marți am alta programare la un alt doctor infectionist pt a vedea rezultatele dacă este va rog sa îmi spuneți dacă e ok ce îmi va recomanda problema analizele le fac pt fiv unde mi sa spus ca trebe sa iese perfecte
Comentariu