Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Transmitere HIV prin sarut

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Transmitere HIV prin sarut

Buna ziua domnule doctor.Am o intrebare ce ma macina de cateva zile si nu pot sta linistit.Acum 5 zile in urma am cunoscut o fata cu care am stat de vorba si la plecare am pupat-o pe buze de vre-o 3 ori dar fara limba,insa va dati seama ca eu dupa am mai dat cu limba mea pe buzele mele din instinct uscandu-se...apoi am aflat de la ea ca are hiv.Am ajuns acasa si de sperietura m-am spalat pe dinti insa cu siguranta mi-a curs sange de la periuta...e posibil sa fi luat?adica virusul a putut sta pe buzele mele sau pe limba pana am ajuns acasa in 30 minute?va multumesc !
    Ultima editare de Unpacient; 14.mar.2016, 10:35.

Buna seara, riscul de a lua HIV in contextul descris e practic nul.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

Va multumesc din suflet domnule doctor...stiu ca nu se poate lua prin sarut tot de pe acest site si tot de la dumneavoastra dintr-un alt subiect anterior cu un alt vizitator,insa eu sunt mai sperios din fire am 28 de ani si va dati seama ca nu e asta tot ceea ce imi doresc la acesti ani.Gandul meu a fost daca virusul ar fi putut sta pe buzele mele sau in gura mea acel timp pana am ajuns acasa si sa interactionez cu periuta de dinti in care a urmat cu siguranta sangerari la nivelul gingiilor...oricum pt siguranta mea o sa fac niste analize peste 3-6 luni dar ceea ce ati spus ma face aa dorm mai linistit,va multumesc!

Comentariu

• Unpacient
        Unpacient comentat
        Editarea unui comentariu
        buna ziua din nou domnule doctor,revin cu un comentariu referitor la ceea ce am scris mai sus,cu sarutul pe buze stiu sigur ca nu a fost sange pe sange dumneavoastra ati spus ca practic este nul insa cred eu ca in mintea mea au aparut simptome cum ar fi transpiratie noaptea insa cred ca este de la caldura din camera,iritatie inghinala dar eu am avut mai demult micoza si cred ca este de la boxeri,ganglioni nu cred ca am afectati insa stau si ma gandesc ca daca eu nu as fi stiut ca fata ar fi avea hiv,si mie imi apareau simptomele astea nici pe departe nu ma gandeam eu la asa ceva dar cum stiu ca ea are virusul eu le interpretez ca atare....e posbil totusi de la un blestemat de pupat pe buze sa fi luat virusul totusi?am facut si testul hiv nu stiu exact ce test am facut cum se cheama stiu doar ca a trecut o luna de la sarut si am facut tesu iesind negativ insa stiu ca nu este concludent la o luna si am sa il mai repet...
        Ultima editare de Unpacient; 03.apr.2016, 13:51.

Buna ziua domnule doctor, am avut 2 contacte cu o fata pe care am cunoscut o acum putin timp. Si ne am sarutat normal si cu limba si am aflat ca poate ar fi avut contact cu o persoana posibil infectata, desi nu sunt sigur ca ar fi. Fiind si anotimpul rece, tind sa cred ca si buze ar putea fi uscate , nu neaparat crapate.
      Exista posibilitatea sa fi luat ceva?

Comentariu

Procesare...
      X