Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Rezultate analize HIV

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Rezultate analize HIV

  Buna,

  In urma cu 2 ani (2014) am avut un contact sexual neprotejat cu o prostituata transexuala. A fost unul de scurta durata, concentrat mai mult pe sex oral reciproc cu o semi tentativa de sex anal dar FARA ejaculare. Schibul de fluide = minim. Nu am nici o informatie legata de starea ei de sanatate dar ar fi avut sau nu HIV sau alte boli. Pt a fi totusi sigur de starea mea, realizand greseala facuta si riscul la care am fost expus am decis sa-mi fac un set de analize la Bioclinica.

  La 3 luni si 2 zile de la dupa acest contact mi-am facut urmatoarele analize cu rezultatele de mai jos : Antigen HBs…..NEGATIV
  (ser/plasma, Advia Centaur XP, Metoda chemiluminiscenta Siemens)
  -Ac.anti-HCV(test screening)…NEGATIV
  (ser, Advia Centaur XP, Metoda Chemiluminiscenta Siemens)
  TEST SCREENING H I V 1 / H I V 2 . . . . . . . . . NEGATIV
  (ser, Architect ci 8200, Metoda CMIA Abbott, Test Ag/Ac Combo)
  S e r o l o g i e T . p a l l i d u m ( V . D . R . L . ) . . . NEGATIV
  (ser, RPR-Carbon)
  Prima intrebarea a mea este daca sunt elocvente aceste rezultate sau daca trebuiesc repetate (care din ele ?).
  Din cate am citit pe site-uri din USA, un rezultat NEGATIV obtinut in urma testarii cu probe de sange la 3 luni este definitiv pt a excude o posibila infectare cu HIV.
  A doua intrebare ar fi daca aveti mai multe detalii despre testul HIV facut de mine (ser, Architect ci 8200, Metoda CMIA Abbott, Test Ag/Ac Combo), cat este de exact, daca ati auzit cazuri in trecut in care acest test sa dat rezultate gresite.
  Multumesc !

 • #2
  Andrei_C, nu ai hepatita B/C, HIV sau sifilis. E adevarat ca nu exista test 100% exact, dar in medicina rezultatele mentionate de tine sunt suficient ca sa primesti diagnosticul de sanatos pentru infectiile respective. Poti sa uiti de episodul respectiv si ai grija data viitoare.
  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

  Comentariu

  Procesare...
  X