Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Hpv 53

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Hpv 53

Buna ziua. In urma examenului HPV rezultatul este urmatorul:

HPV (Papiloma Virus Uman) ADN - genotipare
    ADN HPV cu risc crescut
    Celule cervicale / PCR cu detectie colorimetrica
    Nedetectabil
    Nedetectabil
    Comentariu 1
    Un rezultat nedetectabil indica faptul ca in proba de secretie genitala nu a fost identificat nici unul din urmatoarele tipuri de HPV cu risc crescut (oncogene) testate: 16. 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66*, 68. * Riscul oncogen este neclar
    ADN HPV cu risc scazut
    Pozitiv
    Nedetectabil

A fost identificat tipul HPV: 53. Au fost testate urmatoarele tipuri HPV cu risc scazut: 6, 11, 26, 40, 42, 53, 54, 55, 61, 62, 64, 67, 69, 70, 71, 72, 73(MM9), 81, 82(MM4), 83(MM7), 84(MM8), IS39, CP6108.

Ma puteti ajuta va rog cu interpretarea rezultatului. Săptămâna viitoare merg la ginecolog cu rezultatul dar nu ma pot liniști. Mentionez ca am 3 negi genitali ceea ce au facut de fapt sa merg la ginecolog. Am 24 ani. Puteti sa imi recomandați ceva naturist (ceaiuri de baut) pentru intarirea sistemului imunitar. Va multumesc din suflet.

Buna! Aceasta tulpina a HPV, 53 este incadrata in alta categorie de risc, adica nu este una care da cancer. Pentru mai multe detalli ma gasiti pe Medic Chat.
    https://app.medic.chat/dr/iulia.bugnaru

Comentariu

Conversația în limba engleză online cu https://allrightpro.com/ro/ vorbitori nativi este o oportunitate de a învăța expresii moderne și proaspete, expresii actuale; de a dezvolta intonația cu care se pronunță majoritatea frazelor. Scopul principal al seminariilor este de a învăța să înțelegeți interlocutorul, să folosiți la timp "expresii pithy", ceea ce vă va face să fiți "unul de-al vostru" chiar și printre străini.

Comentariu

Procesare...
      X