Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Duphaston pentru a ramane insarcinata

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Duphaston pentru a ramane insarcinata

  Buna ziua .incerc sa raman insarcinata de 6 luni dar nu reusesc va rog ajutatima ma fost la medic dar degeaba mea recomandat duphason dar nu am reusit sa ramn

 • #2
  BunaAnyy, duphaston nu te ajuta sa ramai insarcinata.

  Ca sa-ti pot face o recomandare trebuie sa imi dai mai multe detalii despre tine, de cat timp incerci sa ramai insarcinata, ce analize ai facut, ce rezultate au avut, cum iti sunt ciclurile menstruale etc. Cu cat mai multe detalii cu atat mai bine.
  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

  Comentariu


  • Anyy
   Anyy comentat
   Editarea unui comentariu
   Buna seara incerc sa raman insarcinata de 6 luni dar nu pot am cicluri ne regulate am fost la ginecolog mea recomandat duphason timp de 2 luni am luat si me venit menstruatia in septembrie pe 5 in octombrie pe 7 in noiembrie pe 20 si luna aceasta astept mea recomandat duphason pentru ciclul neregulat si pt ca am avut uterul ne dezvoltat dar acum nu mai am probleme cu uterul mea spus ca nu pot ramane insarcinata decat in a 14 zi dar nu inteleg cum vine asta decat 48 de ore pot sa raman astept sfatul dumneavoastra mar ajuta foarte mult

 • #3
  Cat de neregulate sunt? Cat e distanta minima si maxima intre menstruatii?
  Ai facut analize?
  Ce varsta ai?
  Ai fost vreodata insarcinata?
  Ce greutate si inaltime ai?
  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

  Comentariu


  • #4
   Buna ziua distanta minima este de 21 de zile si poate ajunge si la 3 luni sa nu imi vina am avut o pierdere de sarcina acum 5 ani .Am 19 ani am 65 kg inaltime 1 metru 62 cm analize am facut si au esit ok medicul ginecolog mea zis ca pot sa raman doar 48 de ore pe luna si ziua ovolutiei e a 14 a azis ca nu sunt probleme dar intrebarea e dc nu raman insarcinata

   Comentariu


   • #5
    Am avut o pierdere de sarcina la 14 ani intradevar nu imi doream acea sarcina si acum 2 ani de zile ma-m casatorit am luat anti conveptionale logest timp de un an recomandate de medic dupa un an am facut un set de analize in care a esit urmatoarele : nr de celule albe 6.2. Nr de celule rosii4.70 . Hemoglobina 12.8. HCT 37.4. Nr de plachete 293 . Fibrinogen 322. VSH 5 . glicemie 100. Uree 22. Acid uric 3.86 .Trigliceride 69 .GPT 25 .HDL colesterol 62.90 .LDL colesterol 79.in acest timp imi venea menstruatia pt ca luam anticonceptionale dupa analize meam gandit sa facem un bebe dupa ce leam intrerupt o luna doua imi venea una doua nu au vost luni in care nu mea venit nici trei luni am fost la un alt medic si mea recomandat duphaston am luat doua luni si mea venit si mea spus ca nu raman insarcinata decat 48 de ore pe luna si ovolutia mea e in a 14 a zi dar nu iteleg cum vine asta .astept sfatul dumneavoastra ce sa fac in acest moment ?

    Comentariu


    • #6
     [QUOTE=Anyy;n10241]Buna ziua distanta minima este de 21 de zile si poate ajunge si la 3 luni sa nu imi vina am avut o pierdere de sarcina acum 5 ani .Am 19 ani am 65 kg inaltime 1 metru 62 cm analize am facut si au esit ok medicul ginecolog mea zis ca pot sa raman doar 48 de ore pe luna si ziua ovolutiei e a 14 a azis ca nu sunt probleme dar intrebarea e dc nu raman insarcinata]

     Comentariu


     • #7
      Daca ciclurile menstruale iti sunt atat de neregulate cel mai probabil nu ovulezi in multe dintre ele, iar fara ovulatie regulata poate dura mai mult pana ramai insarcinata.

      Ovulatia are loc in ziua 14 maca ciclurile sunt regulate si au durata de 28 de zile, dar de multe ori nici atunci nu se poate prezice exact ziua ovulatiei.

      Analizele mentionate sunt irelevante pentru fertilitate, ai nevoie de un profil hormonal, iar daca se confirma ca nu ovulezi vei avea nevoie de tratament pentru stimulare ovariana.

      Cauta un ginecolog cu interes in fertilitate pentru ca nu te pot ajuta pe internet.
      Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

      Comentariu


      • #8
       Buna ziua , cu ce fel de antibiotic se trateaza infectiile vaginale mai exact candida ?

       Comentariu


       • #9
        Buna Anyy, cu antifungice, de exemplu clotrimazol/canesten.
        Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

        Comentariu


        • #10
         Multumesc frumos de recomandare ,de cateva luni am o scurgere alba si urat mirositoare si nu stiu cu ce se trateaza ,si medicamentele recomandate la cate ore se iau si cat timp ?

         Comentariu


         • #11
          Fara un diagnostic concret nu iti pot recomanda un tratament, trebuie sa faci un examen si cultura din secretia vaginala intai.
          Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

          Comentariu


          • #12
           Multumesc pentru raspuns

           Comentariu


           • #13
            Buna ziua , va deranjez dinou , am fost la o doamna jinecolog la control din lipsa menstruatiei si din cauza ca nu raman insarcinata si dansa mea gasit un chist pe ovaru drept intrebarile st : dupa tratare mai am vreo sansa sa raman insarcinat ? , din cauza acestui chist sa nu am ciclul regulat ? , dansa a spus ca dupa tratare pot ramane insarcinata si ciclul o sa im vina regulat pe fiecare luna dar trebuie sa fac injectabil de revelion am stat in spital si mea facut injectabil jintamicina ,chetonal si si mai inca un fel nu stiu cum ii zice mea facut 6 zile in fund si in vena plus cate 2 pastile in fievare zi a zis sa ma duc la control pe 25 ian , mentionez am avut ciclul pe 27 dec si apoi pe 6 ian mea venit iarasi e ceva normal ?

            Comentariu


            • #14
             Buna Anyy, de cele mai multe ori chisturile ovariene nu interfereaza cu ciclurile menstruale, deci nu din cauza lui iti este neregulat. Daca ai luat gentamicina si alte antibiotice a fost pentru o infectie, nu pentru chist. Adreseaza intrebarile medicului care te vede si stie ce diagnostic ai, altfel eu nu pot face altceva decat sa ghicesc.
             Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

             Comentariu


             • #15
              Multumesc pt saspunsuri , dar chisturile ovariene cu ce se trateaza ?

              Comentariu

              Procesare...
              X