Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Interpretare Beta Hcg

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Interpretare Beta Hcg

  Buna ziua,as dori și eu o părere despre analiza beta hcg.Ultima menstruatie a fost in data de 12.01.2017.
  Pe 07.02.2017 am făcut un test beta hcg cu valoare 19,7.Am repetat analiza pe data de 09.02.2017 cu valoare 30,1.Sunt normale aceste valori?Mie mi se par mici și mă îngrijorează faptul că valoarea beta 2 nu e chiar dublata?

 • #2
  Buna Cory, hCG nu se dubleaza perfect la fiecare 48 de ore, plus de asta probabil nici recoltarea nu a fost la fix 48 de ore.

  Analiza nu se interpreteaza scoasa din context, ce te-a determinat sa dozezi hCG?
  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

  Comentariu


  • #3
   Testul de sarcina a ieșit slab pozitiv de aceea am făcut beta hcg-ul.Eu am avut și ceva scurgeri maro-roz din 02.01 până pe 07.01.Dupa ce am avut primul test slab pozitiv,am pus local ovule de utogestan și scurgerile au încetat.Este necesar sa mai repet analiza beta hcg?Știu că la eco nu de prea vede nimic până pe la 6 săptămâni.

   Comentariu


   • #4
    Buna ziua!
    Am facut beta hgc pe 16.02 cu valoarea de 19480.34 mUI/mL, apoi, pe 18.02 am avut valoarea de 21282.87 mUI/mL.
    Cum vi se pare?

    Comentariu


    • #5
     Cate săptămâni ai de la ultima menstruatie?Cred că ai in jur de 7-8 după valoare.Dupa mine este bine,valorile sunt mari dar tb corelate în funcție de data ultimului ciclu menstrual.

     Comentariu


     • #6
      Ultimul ciclu menstrual a fost pe 25 decembrie si avea 35-36 de zile. Problema este ca am facut o ecografie pe 15 februarie, iar d-na doctor nu a vazut semne cardiace sau embrionul. A vazut doar sacul embrionar. Nu stiu daca sa imi fac griji sau ...nu. Abia joi merg din nou la ecografie. Deci, nu ar putea fi o problema faptul ca nu s-a dublat beta HCG-ul?

      Comentariu


      • #7
       Buna Alexxia, cresterea a fost foarte sub-optima. Ce dimensiune avea sacul gestational?
       Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

       Comentariu


       • #8
        Buna ziua am facut un test beta ghc pe data de 14.06.2017 si valoarea testul a fost de 31,33 si l-am repetat 19.06.2017 si a ieșit valoarea de 60,92 ar trebui sa încep sa ma îngrijorez ? Cm l-am avut ultima data pe 15 mai luna trecută si sâni sunt foarte sensibili la atingere si plini si am avut o scurgere maronie si a durat aprox 2 zile si de atunci am crampe dar suportabile ..am facut si un intravaginal dar nu sa putut vedea nimic doar ca peretele uterului era îngroșat

        Comentariu


        • #9
         si am facut si câteva teste de sarcina dar linia a doua mereu a ieșit un roz Pal

         Comentariu


         • #10
          Buna Roxanaciocoi, beta hCG ar trebui sa se dubleze la 48 de ore, in cazul tau pare sa fie crestere suboptima, desi l-ai facut la 4 zile si e mai dificil de interpretat. La valoarea aia e improbabil sa vezi ceva ecografic oricum. Ai mai repetat de atunci?
          Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

          Comentariu


          • #11
           Buna ziua! Am o intrebare. Imi doresc enorm un al doilea copil, am incercat sa il concep ca la carte, dar cred ca am facut analiza betahcg prea devreme. Va rog mult sa ma lamuriti. Prima zi a ultimei menstruatii 1.08, data fecundarii 10.08 si 14.08, ciclu de 27-28 zile, iar analiza am facut-o pe 21.08 la 8.00 dimineata. Valoarea a iesit sub 0,5. Mai am vreo sansa sa cred ca sunt insarcinata? Sau ar fi trebuit deja in a 7-a zi de la implantare sa fie mai crescut hcg-ul? Multumesc mult.

           Comentariu


           • #12
            Buna ziua,
            Am 39 ani, un copil, ultimul ciclu l-am avut in 31 Iulie 2017, de obicei media e de 35 zile. In data de 20 August 2017, am avut un contact sexual neprotejat in concediu, prima data neprotejat de 10 ani. Care sunt șansele de a rămâne însărcinată? Dacă da, când as putea face un test cât mai rapid posibil?

            Comentariu


            • #13
             Alexac, fecundatia e un eveniment singular, nu are loc in zile multiple. E imposibil de prezis exact cand are loc. Testul de sarcina se face la o saptamana de intarziere a menstruatiei, orice test inainte de asta poate fi fals negativ.

             Amare, orice contact sexual neprotejat poate duce la o sarcina. Legat de test, raspunsul e acelasi ca si pentru Alexac mai sus.
             Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

             Comentariu


             • #14
              Mulțumesc pentru răspuns, tocmai am calculat, am un ciclu și mai lung de 35 zile dintotdeauna. Și in condițiile astea as putea rămâne însărcinată in urma acelui contact sexual neprotejat? Am citit ca ciclurile peste 35 zile nu au ovulatie!

              Comentariu


              • #15
               Multumesc mult pt informatie! Deci am sanse sa fiu gravida chiar daca hcg ul in ziua a 7 a de la ovulatie arata mult prea putin (0,5). Mai am in jur de 4 zile pana cand ar trebui sa imi vina menstruatia, voi face un test de urina chiar atunci. O seara buna!

               Comentariu

               Procesare...
               X