Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Rezultat chiuretaj de endocol dupa AGC NOS la testul Papanicolau

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Rezultat chiuretaj de endocol dupa AGC NOS la testul Papanicolau

  Am 43 de ani sufar de endometrioza de la 26 de ani o nastere normalala 27 de ani,au trecut ani multi si acum din nou probleme,uter fibromatos,mi-a scazut de la 17 la 10 mm cu duphaston,testul papa nicolau a iesit AGC NOS,am facut chiuretaj de endocol:rezultat material raclat reprezentat de mase fibrino-hematice si mucus alaturi de fragmente de mucoasa endometrial cu glande endometriale fie cu aspect de faza proliferativa fie cu aspect de secretie,dispuse intr-o stroma cu fibroza discreta.doctorita mea e in concediu nu stiu ce sa inteleg,6 luni am trecut print-un calvar prima doctorita a vrut sa-mi scoata totul a doua mi-a prescris tratament si a zis ca va fi bine.as dori sa stiu ce reprezinta rezultatul si ce ovule sa iau pt ca simt un disconfort in col s-au vagin usturime,un pic de mancarime,nu ma doare dar e neplacut,ce ovule sa administrez?va multumesc anticipat!

 • #2
  Buna Alice, nu am inteles ce s-a intamplat cu uterul fibromatos (scaderea de la 17 la 10 mm - ce anume?). Nu e foarte relevant pentru intrebarea ta oricum.

  Rezultatul biopsiei nu este ingrijorator, e o structura normala, nu e cancer.

  Tratamentul se da in functie de diagnostic, ce ai mentionat tu sunt doar simptome (disconfort, usturime, mancarime), ai nevoie de un examen si cultura din secretia vaginala pentru a vedea daca exista o infectie vaginala. Doar apoi poti primi un tratament.
  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

  Comentariu

  Procesare...
  X