Buna seara.Am 49 de ani iar acum 2 ani la un control de rutina mi sa spus ca am endometrul de 14 mm.am facut tratament cu arefam si dufaston 6 luni dupa care endometrul a scazut la 4mm iar dupa inca 6 luni era de 6mm,acesta fiind in aprilie anul trecut .dupa un an acum doua zile am fost din nou la control si acum a iesit endometrul de 8 mm in conditiile in care eu sunt deja la menopauza de 9 luni.nu am nici o sangerare si nici o durere.medicul a zis sa asteptam 6 luni fara nici un tratament iar daca in cazul ca sangerez sa merg la el ,daca nu peste 6 luni un nou control si daca endometrul va fi mai mare imi va face o biopsie.am vrut inca o parere medicala si exact la 24 de ore un alt medic mia facut un alt ecograf si endometrul era de 4,5 mm acesta a zis ca sunt ok .eu acum sunt confuza si nu stiu dupa care sa ma iau.va rog frumos sa imi dati un sfat .va multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
endometrul la menopauza
Adună
X
-
Buna stela, menopauza se diagnosticheaza dupa 12 luni de absenta a menstruatiei.
Daca apar sangerari sau daca endometrul e mai gros de 4 mm in menopauza trebuie facuta biopsie pentru a exclude modificari (pre) canceroase.Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.
Comentariu
Comentariu