Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pot fi insarcinata daca

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Pot fi insarcinata daca

    Buna ziua! As avea nevoie de un raspuns urgent la aceasta intrebare. Am tot cautat pe diverse site-uri dar mai mult m-am speriat.
    Pe 10 am facut petting cu prietenul meu (fara lenjerie), neprotejat, nu a existat penetrare, nici nu a ejaculat, iar din cate am putut observa nu a fost prezent nici lichidul pre-ejaculator (eu eram foarte uda dar el nu) si nu imi pot explica acest aspect. Oricum, eu sunt virgina desi nu cred ca pot spune cu exactitate ca himenul meu e perfect intact (ideea e ca nu am avut contacte sexuale) si nici in perioada ovulatiei nu eram, pe 16 trebuind sa fiu la menstruatie.
    Dupa petting, fiind imbracati complet, el s-a plans ca abia atunci ar fi aparut lichidul pre-ejaculator (suntem convinsi ca pana atunci era uscat desi nimic nu e sigur)
    Intrebarea mea este
    Riscul de a ramane insarcinata este ridicat? Si este posibil ca el sa nu fi fost indeajuns de (scuzati expresia) excitat incat sa secrete acel lichid?
    Multumesc si astept un raspuns va rog!
    Ultima editare de Ana20; 12.iul.2017, 12:04. Motiv: #insarcinata #lichidpre-ejaculator

  • #2
    Buna Ana, riscul e aproape 0, dar daca iti intarzie menstruatia mai mult de o saptamana poti face un test de sarcina.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu


    • Ana20
      Ana20 comentat
      Editarea unui comentariu
      Multumesc pentru raspuns! Mi-a venit pe 15 menstruatia, desi m-a ingrijorat faptul ca la o zi dupa terminarea ei am mai avut un spotting cu sange ca cel de la menstruatie si am crezut ca poate fi sangerare de nidatie desi mi s-a mai zis ca e putin probabil daca am avut menstruatia la timp. Simptome nu am, desi au trecut in jur de 3-4 saptamani. Singurul lucru deranjant e ca am usoare crampe abdominale si dureri de stomac. Credeti ca ar mai fi necesar un test de sarcina?

  • #3
    Ana, testul de sarcina e foarte simplu de efectuat, aduce lamuriri clare si te scapa de o grija.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu

    Procesare...
    X