Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Scurgeri albicioase penis

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Scurgeri albicioase penis

  la câteva zile după ce avem contact sexual fără prezervativ, soțului meu ii apare o scurgere albicioasă din vârful penisului și o ușoară usturime la urinat care trece la antibiotic. Atât eu cât și el am făcut analizele de secreții și nu s-a depistat nimic suspect. Eu nu am niciun simptom. Ce poate fi?

 • #2
  adriana57 logica medicala e sa ai un diagnostic inainte sa iei un tratament. Ce antibiotic a luat si de ce? A facut analiza inainte de tratament?
  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

  Comentariu


  • #3
   Domnule doctor, va multumesc frumos pentru raspuns. Nu am raspuns pana acum, pentru ca am dorit sa imi fac si eu analizele inainte de a va da raspuns aici. Initial doresc sa lamuresc mesajul anterior: sotul meu, a facut analize (secretie/frotiu) cu urmatoarele rezultate:

   Celule epiteliale: relativ frecvente
   Leucocite (PMN): relativ frecvente
   Hematii: absente
   Trichomonas vaginalis: absent
   Celule levurice: absente
   Hife, pseudohife: absente
   Flora microbiana: rari coci gram pozitivi izolati.
   Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena in conditii de incubare la 37 grade Celsius (Neisseria gonorrhoeae, Haemophilus spp.)

   Medicul urolog care i-a 'citit' rezultatele i-a spus ca nu este semn de vreo infectie, insa i-a recomandat un antibiotic sa il ia cateva zile. Intr-adevar dupa acel antibiotic nu a mai avut nicio problema.

   Intre timp, dupa ce v-am scris mesajul am facut si eu un examen ginecologic (doamna doctor mi-a spus ca vede ca am colul curat, doar ca am o secretie abundenta - personal am pus-o pe seama faptului ca eram in perioada ovulatiei, intrucat nu imi provoca mancarimi, si nici nu avea un aspect/miros diferit). Ieri mi-au venit si rezultatele:
   clasificare papanicolau C2,
   flora 3,
   clasificare munchen 2,
   clasificare bethesda: frotiu inflamator.

   pe buletinul de rezultate mai apare un tabel clasificat dupa (+), +, ++, +++, cu urmatoarele rezultate:
   celule superficiale: +++,
   celule intermediare ++,
   celule bazale +,
   granulocite ++,
   piocite +,
   hostiocite/macrofage ++,
   citoliza ++,
   coci (+),
   gardnerella (haemophilus) ++,
   celule parabazale +,
   celule metaplazie +

   si mai sunt cateva linii in dreptul carora nu e bifat nimic, vi le enumar: celule cilindrice endocervicale, celule endometrice, limfocite, plasmocite, erotrocite, bacili doderlin, actinomicoza, trichomonas, candida albicanis, chlamydiaza, infectii virale, leptothrix.

   Doamna doctora care mi-a recoltat mi-a spus urmatoarele: colul uterin este in regula, insa apare bacteria haemophilus. M-a intrebat daca am mai avut, si spunandu-i ca nu, mi-a explicat pe intelesul meu despre ce este vorba. Mi-a spus ca nu este o boala cu transmitere sexuala, ci este o bacterie care se afla in mod normal in vagin, si daca se produc anumite dezechilibre (datorate unei perioade de stres, sau unui sistem imunitar scazut - mentionez ca in perioada recoltarii doar ce eram pe final cu o raceala pe care am tratat-o la indemnul medicului de familie cu nurofen + vitamine) aceasta se inmulteste si se manifesta prin secretie abundenta, miros neplacut sau mancarime (in cazul meu, doar secretie abundenta). Mi-a prescris o cura de ovule (flagyl), timp de 10 zile, iar pentru sot mi-a spus ca nefiind cu transimtere sexuala, nu i se poate transmite si lui, insa e posibil ca secretia abundenta sa ii provoace iritatii. Presupun ca acele scurgeri erau reactia la secretia mea. Doamna doctor mi-a spus ca nu este cazul ca dupa efectuarea tratamentului cu ovule sa refac testele.

   Evident ca am tot citit in stanga si in dreapta pe internet si parerile sunt impartite, chiar se spune ca bacteria o poate contacta si partenerul si chiar daca nu are simptome ma poate reinfecta.
   M-as bucura daca mi-ati da si dumneavoastra un raspuns pe baza rezultatelor mentionate mai sus. Multumesc frumos.

   Comentariu


   • #4
    Buna adriana57 , doctorita ta te-a informat corect, vaginoza bacteriana nu e o boala cu transmitere sexuala si reprezinta un dezechilibru al florei vaginale normale.
    Partenerul nu necesita tratament.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu


    • #5

     Cum este toată lumea? Știu că jurnalul meu nu va lua pe mulți băieți, dar sper că informațiile de aici s-ar putea dovedi a fi de neprețuit pentru unii dintre voi.
     titangel-red.com

     Comentariu

     Procesare...
     X