Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Menstruatie prelungita si abundenta

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Menstruatie prelungita si abundenta

Buna seara! Acum 2 săptămâni mi a venit menstruația și timp de o săptămână a curs puțin și închis la culoare apoi de o săptămână curge normal și nu da semne că s ar opri.Sa aștept până luni să mă duc la medicul meu ginecolog sau să mă duc mâine la un spital? Acum doua luni am ajuns la ginecolog deoarece tot așa mult a durat menstruația și mi a dat dufaston și să fac o eco pelviana.Am făcut eco și să văzut un chist de 1 cm,după ce am terminat sa iau dufaston mi a venit menstruația foarte abundent și m am dus la Bucur ,acolo după o transvagiăla mi a zis că nu mai vede nimic niciun chist și că o fi fost vre un folicul și nu chist .Mi a dat sa iau clorocalcin și indometacin supozitoare după care mi sa oprit menstruația .Mulțumesc !

Buna Emi77, foarte rar sangerarea menstruala devine asa de abundenta incat sa devina o urgenta. Exista diferite cauze pentru sangerari vaginale anormale, dar fara mai multe detalii despre tine (varsta etc) si fara un examen fizic mi-ar fi imposibil sa spun care e cauza sangerarilor tale, cu atat mai putin sa recomand un tratament.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

Procesare...
    X