Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Secretie vaginala maronie branzoasa

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Secretie vaginala maronie branzoasa

    In luna aceasta mi a venit menstruatia in data de 07.01, iar ultima zi a fost de CM in data de 10. 01, Incepand cu data de 17.01, am avut o secretie maronie, destul de tare, branzoasa cu un mic disconfort, azi 20.01, secretia s a modificat in transparenta si cu sange, foarte lichida. Mentionez ca am facut in ultimii 4 ani testul papanicolau si totul a fost in regula, controale peste controale. Ma confrunt cu aceasta problema de ceva timp, am urmat tratament cu dufaston timp de 5 luni, dupa terminarea tratamentului nu am mai avut probleme cateva luni, dupa au reapărut. Ce as putea sa mai fac, analize? Astept raspuns din partea unui specialist! Va multumesc!

  • #2
    Problema!!! Imi cer scuze pentru greseala din titlu.

    Comentariu


    • #3
      Cristina91 , ai facut analiza si cultura din secretia vaginala? Cum iti sunt ciclurile menstruale?
      Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

      Comentariu


      • #4
        Da, am facut, totul ok. CM la 28 de zile. In data de 22 .01 , am avut o durere in partea de jos, cred ca de ovare si mi a curs sange in cantitate mica. Am.facut si analize referitoare la infectii, gonoree, clamidia, hpv, tiroida, totul mi a iesit bine.

        Comentariu


        • #5
          Ultimul control l am facut am 4 luni de zile, si totul pare normal, cu toate ca eu ma confrunt cu.aceasta problema de mai bine de un an de zile.

          Comentariu


          • #6
            Cristina91 , cand se produce ovulatia, odata cu ruperea foliculului care elibereaza ovulul se poate produce o usoara sangerare. Nu e neobisnuit ca femeile sa aiba o usoara secretie / sangerare roz / maro in mijlocul ciclului. Daca ai exclus infectiile prin analiza de secretie, iar testele papanicolau sunt normale nu ai motiv de ingrijorare.

            Daca e foarte deranjanta poti incerca 3 luni de anticonceptionale sa vezi ce se intampla. Anticonceptionalele vor bloca ovulatia si e posibil sa nu mai ai secretiile.
            Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

            Comentariu


            • #7
              Vă multumesc pentru raspunsurile rapide. Ulterior am fost si la un alt control, la alt doctor, mi a spus acelasi lucru, sau că e posibil să fie ceva hormonal. Mi-a recomandat să fac si o colposcopie, fiindca colul arată într-un fel, ca ar putea să fie vorba de o ectopie, din controalele anterioare la alti doctori asa mi au spus ca este vorba despre ectopie, ca asa m-am nascut. Eu am vrut sa imi fac si această colposcopie la București, insă doamna doctor nu a dorit , a spus ca atata timp cat am papanicolau bun, nu am de ce . Credeti ca ar trebui sa fac si procedura acesta?

              Comentariu


              • #8
                Cristina91 , nu e nevoie de colposcopie daca testul Papanicolau are rezultat normal.
                Ectopia cervicala nu se cancerizeaza, e o problema comuna la varsta reproductiva.
                Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

                Comentariu


                • #9
                  Vă multumesc pentru raspunsurile primite. Multa sanatate vă doresc.

                  Comentariu

                  Procesare...
                  X