Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sangerari menstruale sau nu? Escapelle cu 2 zile inainte de ovulatie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Sangerari menstruale sau nu? Escapelle cu 2 zile inainte de ovulatie

  Cu 2 zile inaintea ovulatiei am avut un contact sexual neprotejat.La 6 ore dupa acesta am luat Escapelle,in urma administrarii acestuia neprezentand nici un Efect advers.La 8 zile au inceput sangerarile de culoare rosu spre rosu inchis,nu foarte abundente , dar insotite de dureri menstruale constante. Mentionez ca sangerarile au inceput cu aprox. 10 zile inainte de data in care trebuie sa vina menstruatia.
  Oare sa fie vorba de o sarcina? Aceste sangerari sunt menstruatia sau doar efectele adverse ale pilulei de a doua zi? Aceasta s i a facut efectul?

 • #2
  Deeastate , cel mai probabil sangerarea a fost cauzata de contraceptia de urgenta, dar nu ofera informatii referitor la eficienta. Asta poti afla doar printr-un test de sarcina dupa 3 saptamani, orice altceva sunt doar supozitii.
  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

  Comentariu


  • #3
   Laurentiu Craciunas Buna ziua!Multumesc frumos pentru raspuns!O sa fac un test de sarcina.
   Au trecut deja 7 zile iar sangerarile nu s-au oprit. ar fii cazul sa ma ingrijorez sau este menstruatia? (de obicei dureaza undeva la 7-8 zile)

   Comentariu


   • #4
    Deeastate , nu e motiv de ingrijorare decat daca devin abundente si se pune problema anemiei. Daca le tolerezi ok nu e nevoie sa faci nimic, se vor opri de la sine.
    Asta e unul dintre motivele pentru care contraceptia standard e superioara contraceptiei de urgenta, daca o poti evita pe viitor ar fi ideal.
    Ai aici o lista cu metode contraceptive eficiente.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu

    Procesare...
    X