Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Beta hcg

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Beta hcg

Buna seara
    Am facut analiza beta hcg in ziua 11 de la momentul conceptiei iar rezultatul a fost de 1,2 mUI/mL. Credeti ca este posibil sa fiu insarcinata ? Sa repet analiza?
    Mentionez ca am aproape 5 luni de cand am nascut si inca nu am avut CM.
    Multumesc!
    Ultima editare de Prodan Andreea; 24.feb.2018, 22:08.

Buna Prodan Andreea , analiza a fost facuta mult prea devreme pentru a fi sigura ca e un rezultat real negativ.
    E posibil sa ramai insarcinata si inainte de prima menstruatie dupa o nastere pentru ca ovulatia are loc inainte de menstruatie.
    Nu e indicat sa ramai insarcinata din nou asa repede dupa o sarcina pentru ca organismul tau nu s-a recuperat complet inca.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

Multumesc pt raspuns, cand credeti ca ar fi potrivit sa repet analiza sau sa fac un test de sarcina obisnuit sa fie un rezultat sigur?

Comentariu

Si inca o intrebare, valoarea de 1,2mUI/mL este una normala? Am citit pe forumuri ca ar putea fi sarcina incipienta,ce credeti este adevarat? Sau care ar trebui sa fie valoarea normala in cazul unei femei sanatoasa si neinsarcinata?

Comentariu

Prodan Andreea , testele de sarcina se pozitiveaza in prezenta unei sarcini daca sunt facute la 3 saptamani de la contactul care a determinat sarcina sau la 1 saptamana de intarziere a menstruatiei (nu e cazul la tine). 1.2 mUI/mL e perfect normal (negativ).
          Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

Multumesc din suflet pt raspunsuri. O seara frumoasa!

Comentariu

Procesare...
            X