Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Nu raman insarcinata!

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Nu raman insarcinata!

    Mă chinui de mai bine de 1 an sa raman însărcinată și nu reușesc. Specific ca am menstruatia regulată chiar în ultimile 3 luni la 28 de zile si cu toate acestea nimic . E adevarat ca am facut la recomandarea medicului o analiză de prolactina si a iesit usor mărită dar am luat dostinex si am reglat-o si nici acum dupa terminarea tratamentului nu am reusit sa raman însărcinată. Va rog ați putea sa ma sfătuiți ceva? Ce as mai putea face? Sunt destul de disperată am 32 de ani si nici o sarcina !!!

  • #2
    Si eu am 35 de ani si pana acum 2 saptamani eram la fel de disperată însă acum iau totul cu calm pentru ca stresul cauzează foarte tare. Peste 1 luna am sa fac si histerosalpingografie sa vad daca trompele sunt in regula. Fii pozitivă și încearcă să nu te mai stresezi

    Comentariu


    • #3
      Dxc , revino te rog cu mai multe detalii referitor la ce investigatii ai facut si ce rezultate au avut, atat pentru tine cat si pentru partener.
      Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

      Comentariu


      • #4
        Acum 2 luni mi s-a recomandat analiza de prolactina iar rezultatul a fost :27.80 ng/ml(5.18 -26.53) si tsh :1.4339 mui/l (0.3500-4.9400). Ca urmare am facut tratament cu dostinex 1 pastila pe săptămână timp de 4 saptamani . În paralel iau si normens .

        Comentariu


        • #5
          Dxc , sunt 3 aspecte care trebuie testate in prima faza:

          1. daca ovulezi.
          2. daca ai trompele permeabile.
          3. daca sotul are spermograma normala.

          Pana nu ai informatiile astea nu iti pot face o recomandare.
          Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

          Comentariu


          • #6
            Aveti dreptate. La ecografia intravaginala dna doctor a spus că e foarte curat in interior . Si dna doctor mi a zis ca este posibil sa nu ovulez.Doar ca stiti cum este toate ne dorim să fie atunci când vrem si cand constatăm că avem probleme incep grijile . Sapt viitoare am programare. Sper sa revin cu vesti bune. Multumesc pt suport
            Ultima editare de Dxc; 16.mar.2018, 21:26.

            Comentariu


            • #7
              Laurentiu Craciunas Revin cu o atasare. Acesta este rezultatul de azi de la ecografia intravaginala . Dna doctor mi a dat normens 2 luni si mi a zis ca dpdv medical nu sunt probleme de conceptie. A zis ca in max 2 luni ne auzim cu vesti bune. Dvs ce credeți?
              Fișiere atașate
              Ultima editare de Dxc; 21.mar.2018, 21:27.

              Comentariu


              • #8
                Dxc , ginecoloaga ta nu e foarte realista. E imposibil sa prezici ca sarcina va aparea in 2 luni. Nu te descuraja daca nu apare. Daca te vedea acum 6 luni probabil ar fi spus acelasi lucru si totusi sarcina se lasa asteptata.

                Ecografia e ok, dar inca nu ai raspunsul la cele 3 intrebari pe care le-am mentionat mai sus. Probabil va fi nevoie sa gasesti un ginecolog cu interes in infertilitate si va organiza investigatiile necesare. Ecografia a fost utila pentru a exclude anomaliile de structura, dar este insuficienta pentru a identifica de ce nu ramai insarcinata.
                Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

                Comentariu


                • #9
                  Laurentiu Craciunas Să știți că m am gandit si eu la asta si practic aceași ecografie a iesit si acum 2 luni cand am fost la dansa. Într-adevăr prolactina mi a iesit marita si ma asteptam sa imi dea sa repet analiza dar nu. Sincer credeam ca daca e mai tânără ar putea fi si mai entuziasmată de meseria ei . O sa incerc luna viitoare la alt ginecolog . Deja sunt descurajata sa vad ca pt multi dr primeaza banii si nu satisfactia meseriei .Multumesc mult pt sfaturi . Sper sa ne auzim cu vesti bune. Dumneavoastra ce analize mi ati recomanda sa fac?
                  Ultima editare de Dxc; 24.mar.2018, 01:38.

                  Comentariu


                  • #10
                    Buna dimineata! Cu o intrebare deranjez, aseara la ora 22:00 am luat o pastila de Dulcolax urmand ca la ora 23;00 sa iau anticonceptionalele yasmin, dulcolaxul si-a facut efectul undeva la 06:00 in aceasta dimineata avand atunci un scaun normal iar la 08:00 urmand 2 scaune mai apoase, exista riscul daca in decursul zilei de azi am
                    contact neprotejat de o sarcina pana deseara la urmatoarea pastila de yasmin(ora23:00), necesita protejare suplimentara 7 zile? Va multumesc frumos!

                    Comentariu


                    • #11
                      Buna ziua dl doctor . Astăzi am facut un hsg si rezultatul a fost ft bun. Ambele trompe sunt permeabile așadar dpdv anatomic nu sunt probleme dupa spusele doctorului( pe care mentionez ca l am schimbat). De luna viitoare incercam sa monitorizam ovulatia dar până atunci trb sa faca soțul o spermograma si spermocultura (Pe care cu greu l am convins. Nu stiu ce au bărbații ăștia de sunt asa fricosi). Din ce am mai citit pe net dupa hsg probabilitatea de a rămâne însărcinată este mai mare. Ce părere aveti?

                      Comentariu


                      • #12
                        Laurentiu Craciunas Acesta este rezultatul de la hsg. Astăzi cu 4 zile inainte de menstruatia am simptome specifice deci nu cred ca minunea s ă intamplat luna aceasta . Astept o parere de la dvs
                        Fișiere atașate

                        Comentariu


                        • #13
                          Laurentiu Craciunas Astăzi soțul a efectuat spermograma ...rezultatul este normozoospermie. Așadar eu am trompe permeabile si sotul spermograma normală. Rămâne să vad daca ovulez. 3 luni monitorizării ecografice. Pot lua ceva acum naturist sa mi favorizeze ovulatia. Da-ti-mi un sfat ce trebuie sa mai fac ?

                          Comentariu

                          Procesare...
                          X