Buna ziua!! Imi cer scuze de deranj, dar as vrea sa va intreb ceva care nu-mi da pace! anul trecut am avut o sarcina oprita din evolutie la aproximativ 6 saptamani! Mi-am facut analizele de trombofilie si mi-au iesit pozitive Factorul V Leiden, MTHFR C667T, Glicoproteina IIIa T1565C( HPA 1a/d), AGT M2357 - toate heterozigot si PAI 4G/4G - homozigot.
Saptamana trecuta am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani, am mers la hematolog si mi a zis ca momentan e suficient sa iau Aspenter, femibion 1 si acid folic!! Am intrebat daca mi ar face rau daca as incepe anticoagulantul, pentru ca imi este foarte frica si mi a zis ca nu este cazul!! Imi este foarte frica sa nu se opreasca din nou din evolutie 😪😪
Saptamana trecuta am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani, am mers la hematolog si mi a zis ca momentan e suficient sa iau Aspenter, femibion 1 si acid folic!! Am intrebat daca mi ar face rau daca as incepe anticoagulantul, pentru ca imi este foarte frica si mi a zis ca nu este cazul!! Imi este foarte frica sa nu se opreasca din nou din evolutie 😪😪
Comentariu