Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ovare polichistice

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Ovare polichistice

  Buna seara numele meu este Ionela am 27 de ani de când mă știu am aceasta problema in urma cu 11 ani am dat naștere unui copil . printr-o minune pot spune așa o numesc doctori .sun la a doua căsătorie și îmi doresc foarte mult un bebe .Ieri am fost la clinica med live pentru mai mult investigații .doamna doctor mă pus sa fac mai multe analize hot plus ecografie mamara .și mi-a dat să iau natalvit credetc că mă va ajuta sa optin o sarcina .

 • #2
  Eu de doua zile iau și profecund de mâini i cep și cu natalvit l-am comandat de la farmacia tei pentru că de unde stau eu sunt foarte scumpe . aștept răspuns va rog din suflet sunt disperata nu știu ce să mai fac.

  Comentariu


  • #3
   Buna ziua, am sindromul ovarelor polichistice, in rest analizele par a fi ok. Acum 1 an jumate am avut o sarcină, din pacate cu ou clar si asta in urma unui tratament cu metformin pe o perioada de 3 luni(restul tratamentelor nu au dat rezultat). Fac 36 de ani in vară, si tare as vrea un copilas. Am mers la mai multi doctori, probleme grave toti spun ca nu sunt, dar.. . Am sa scriu aici cateva rezultate la analize. Spermograma sotului-normozoospermie, cu mobilitate buna si la limita cu morfologia (forme normale 5%). La mine ovare cu aspect micropolichistic, in ziua ecografiei corp luteal de 19mm pe ovarul stang. La hycosy, lichidul de contrast trece cu usurinta prin trompa dreapta si am pasaj tubar in 2 timpi pe trompa stânga, aparent permeabila. AMH are o valoare de 9.78(sindr ovare polichistice). La profilul torch a iesit ca am imunitate ok, tsh e ok. Am incercat sa pun toate cap la cap, am inteles ca sarcina cu ou clar, apare in urma unor anomalii cromozomiale. Sotul cu o Spermograma ok, dar la limită , eu cu ovule mai slab calitative datorita ovarelor polichistice, de la unul din noi au aparut anomaliile. Cunosc bine corpul meu, si ovulez in principal pe partea stânga unde trompa e asa si asa.pe dreapta trompa e buna dar ovarul nu prea functioneaza ok. As dori o parere de la dl Laurentiu Craciunas. Multumesc,

   Comentariu

   Procesare...
   X