Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Am nevoie de un raspuns. Deget cu sperma in vagin..

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Am nevoie de un raspuns. Deget cu sperma in vagin..

  Buna! Acum cateva luni am facut o prostie cu prietena si am nevoie de un raspuns. I-am bagat degetul in vagin, insa aveam putina sperma pe deget. Boacana am facut-o pe data de 21 iunie, iar pe 28 i-a venit menstruatia si pe data de 1 s-a terminat perioada. Dupa aia.. pe data de 25 iulie mi-a spus ca i-a venit din nou menstruatia, a durat la fel ca celelalte, insa a zis ca a eliminat mai putin. (Nu uit sa mentionez ca este stresata si cred ca acum este anorexica, iar menstruatia ei tine undeva la 4 zile). Exista vreo sansa sa ramana insarcinata? Va rog sa-mi spuneti. Nu mai suport!!!
  Am nevoie de raspunsul unui doctor!

 • #2
  Buna seara. Sunt extrem de slabe sansele sa fie insarcinata de la asta, avand in vedere ca a venit menstruatia.
  Daca se mai intampla evenimente de genul acesta, se poate efectua un test de sarcina (care costa sub 10 lei) la 7-10 zile de la eveniment si va scuteste de stres inutil
  https://app.medic.chat/dr/florin.borgovan

  Comentariu


  • #3
   Buna dimineata! I-a venit menstruatia si luna trecuta, mai exact pe 23 august. Pe langa asta, a facut si 3 teste. 2 SureCheck si unul Barza, toate negative.
   Primul pe 13 iulie, celalalt pe 20, iar ultimul pe 7 august.

   Comentariu


   • #4
    Buna ziua. Sarcina 6 săptămâni ( ovulatie târzie). La ecografie se vede doar săculețul și vezicula vitelina. Am recoltat Bhcg la 48h, iar acestea sunt valorile:

    15.09 - 10.300 Ui
    17.08.- 13.695 Ui

    Sunt șanse totusi sa fie o sarcina viabila la asemenea valori? Multumesc frumos!

    Comentariu

    Procesare...
    X