Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Incercam sa avem bebe dupa un avort spontan

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Incercam sa avem bebe dupa un avort spontan

  Buna ziua,
  Eu si sotul meu incercam sa avem un bebe de cateva luni (3 la numar) si nu reusim. De mentionat este ca am avut un avort provocat acum 3 ani (varsta gestationala4 sapt), iar anul trecut am incercat iar sa avem bebe, am ramas insarcinata, si in martie am avut avort spontan (sarcina a fost pierduta la 2 luni si 1 saptamana- am tinut bebele pana la 3 luni cand mi-au facut prima ecografie). Mi-au spus ca a fost cauza- CROMOZOMIALA. Sa ma tem de infertilitate? Cei de la spital mi-au dat 3pastile de Misoprostol- am sangerat.
  Dupa 10 zile am facut eco de control si mi-au zis ca totul e in regula si ca sunt curata. Acum eu sunt in fiecare luna dezamagita ca nu se mai intampla nimic...
  As fi recunoscatoare sa am un raspuns...
  Multumesc frumos !
  1
  Infertilitate?
  100,00%
  1
  Analize de sange
  0%
  0

 • #2
  Buna seara .
  Ar fi nevoie de o discutie putin mai aprofundata in care sa oferiti mai multe detalii( varsta dumeavoastra si a sotului, greutate, inaltime, detalii despre ciclul menstrual, operatii, probleme de sanatate ginecologice sau de alta natura, tratamente pe care sa le urmati, sarcini, avorturi, istoricul sexual si altele)
  Pentru mai multe detalii , ma puteti contacta pe Medic Chat.
  https://app.medic.chat/dr/florin.borgovan

  Comentariu

  Procesare...
  X