Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Menstruatie 1 singura zi

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Bună ziua . Am 20 de ani și încercăm de patru luni sa avem un copil da nu a mers.. Luna asta am avut contact neprotejat dar mi-"a venit ciclu doar o zi e posibil sa fiu însărcinată ?

Comentariu

Bună ziua. Am avut in luna aprilie menstruație o zi și jumătate (3-4 aprilie) având în vedere ca am menstruația regulata în fiecare luna (3-4) zile. Iar pe 8 aprilie am avut o scurgere roz, 3-4 picături și atât. Oare poate însemna o sarcina??. Nu folosim contraceptive doar ne protejam .

Comentariu

Buna dimineata imi cer scuze de deranj dar am si eu o intrebare.luna trecuta mi-a venit ciclul pe 25 aprilie iar pe 26 dupamiaza sa oprit.ulterior a revenit pe 27 si 28 aprilie.am asteptat mai bine de o saptamana si am facut testul de sarcina care a rezultat negativ.as dori sa imi spuneti va rog care ar fi motivul si cauza intreruperii de o zi a menstrei ca ma ingrijoreaza.va multumesc

Comentariu

Nu am menstruatie deja a doua-a luna.. dar contact sexual nu am avut niciodata...ce ar putea fi asta?

Comentariu

Bună seara! de 3 luni îmi vine menstruația foarte puțin ,eu care înainte aveam din abundență.Acum mi-a venit pe data de 1 cu intarziere de 4 zile ,mi-a curs doar o zi foarte puțin , mănânc foarte mult,să fac și un test de sarcina?eu am o rana pe col și ceva problmep cu ovarul drept

Comentariu

Buna seara! Am si eu o problema ,azi mi-a venit menstruatia dupa ce a intarziat cam o saptamana. Dimineata a fost ok dar spre seara de abea ca mai venea ceva si avea o culoare rosu deschis.am 15 ani si nu mi-am inceput viata sexuala. Ce sa fac?

Comentariu

Buna ziua!
                Ultima editare de Anna.; 28.sep.2020, 11:25.

Comentariu

Buna ziua,
                  Eu si sotul meu incercam sa avem un bebe de cateva luni (3 la numar) si nu reusim. De mentionat este ca am avut un avort provocat acum 3 ani (varsta gestationala4 sapt), iar anul trecut am incercat iar sa avem bebe, am ramas insarcinata, si in martie am avut avort spontan (sarcina a fost pierduta la 2 luni si 1 saptamana- am tinut bebele pana la 3 luni cand mi-au facut prima ecografie). Mi-au spus ca a fost cauza- CROMOZOMIALA. Sa ma tem de infertilitate? Cei de la spital mi-au dat 3pastile de Misoprostol- am sangerat.
                  Dupa 10 zile am facut eco de control si mi-au zis ca totul e in regula si ca sunt curata. Acum eu sunt in fiecare luna dezamagita ca nu se mai intampla nimic...
                  As fi recunoscatoare sa am un raspuns...
                  Multumesc frumos !

Comentariu

Bună ziua .Am o problema de citeva luni numi merge ciclu regulat merge o zi și jumate este vrio anumită problema.

Comentariu

Postat în original de Vladuta Vezi post
                      Buna ziua,
                      Eu si sotul meu incercam sa avem un bebe de cateva luni (3 la numar) si nu reusim. De mentionat este ca am avut un avort provocat acum 3 ani (varsta gestationala4 sapt), iar anul trecut am incercat iar sa avem bebe, am ramas insarcinata, si in martie am avut avort spontan (sarcina a fost pierduta la 2 luni si 1 saptamana- am tinut bebele pana la 3 luni cand mi-au facut prima ecografie). Mi-au spus ca a fost cauza- CROMOZOMIALA. Sa ma tem de infertilitate? Cei de la spital mi-au dat 3pastile de Misoprostol- am sangerat.
                      Dupa 10 zile am facut eco de control si mi-au zis ca totul e in regula si ca sunt curata. Acum eu sunt in fiecare luna dezamagita ca nu se mai intampla nimic...
                      As fi recunoscatoare sa am un raspuns...
                      Multumesc frumos !
                      Buna! De obicei sarcinile mici care se opresc in evolutie sunt din cauze cromozomiale, dar pot fi si altele. Pentru alte intrebari va astept pe Medic Chat. Luna aceasta cu codul MARTISOR aveti reducere de 60%. O primavara minunata.
                      https://app.medic.chat/dr/iulia.bugnaru

Comentariu

Bună as vrea să știu de ce mi a venit ciclu pe 18 mai și de atunci nu mi a mai venit, astăzi mi a venit

Comentariu

Procesare...
                        X