Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

orgametril pentru metroragie

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • orgametril pentru metroragie

  in urma unei metroragii( prima data) post climax, mi s-a recomandat 10 zile tratament cu orgametril, augumentin, vitamina k, nurofen forte, cretisoara. hemoragia s-a oprit dupa 4 zile. dupa sapte zile , la recomandarea medicului, am oprit antibioticul si am mai luat orgametril inca 2 zile. am inteles ca trebuie sa apara o noua sangerare, a aparut numai ca este f abundenta cu cheaguri. am luat 2 fiole cu vitamina k. ce este de facut? multumesc.

 • #2
  Buna seara olga, spune-mi mai multe despre tine te rog (ce varsta ai, cand ai intrat la menopauza, cand a inceput sangerarea, cat de mult etc). Ai facut vreo investigatie (analize de sange, daca da - care, cu ce rezultat, ecografie etc)?

  Medicamentele mentionate actioneaza pe diferite cai si pot trata sangerari abundente de diferite cauze, dar fara un diagnostic nu poti sti care e cel care a functionat.
  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

  Comentariu


  • #3
   55. aprox 2 ani. metroragie post climax. chist pe ovarul drept.ecografie endovaginala. dupa 7 zile cu tratamentul mentionat, evolutie pzitiva. endometru subtiat. dupa 5 zile a inceput o noua sangerare abundenta. acum e a 4 a zi. sper sa se opreasca. oricum as vrea sa evit medicatia cu orgametril deoarece am inteles ca da reactii adverse. poate genera tromboze. o opinie de la specialist, eventual de la femei care au trecut prin asa ceva, m- ar interesa. multumesc!

   Comentariu


   • #4
    Ce dimensiune a avut endometrul la ecografia initiala? orice mai mult de 5 mm necesita chiuretaj biopsic.

    Metroragie post climax este un diagnostic general, nu identifica o cauza.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu


    • #5
     am vorbit cu medicul care mi- a facut ecografia si a zis sa rezist 5 zile cu aceasta hemoragie care e benefica dupa tratament. daca continua, dupa cinci zile, sa iau hemostatice si lutenyl( care e mai slab ca orgametrilul (?) ) apoi sa fac chiuretaj biopsic. voi face inainte noi investigatii. 8.25 end.thinknnes, initial 9,83. este posibil ca endometru sa fie ingrosat in urma unei diete?

     Comentariu


     • #6
      olga, exista numeroase cauze pentru ingrosarea endometrului, dar atata timp cat una dintre ele este cancerul endometrial nu as evita chiuretajul biopsic. Dietele nu influenteaza grosimea endometrului in menopauza, decat daca au aport crescut de estrogen vegetal.
      Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

      Comentariu


      • #7
       multumesc. sangerarea s- a diminuat considerabil fara hemostatice. dupa ce se opreste, voi face toate investigatiile. cert este ca nu ma feresc de chiuretaj biopsic, doar de medicamente( orgametril,....)

       Comentariu

       Procesare...
       X