Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Contact sexual in ziua 18 a cm, risc de sarcina?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Contact sexual in ziua 18 a cm, risc de sarcina?

  Buna seara,

  Va deranjez si eu cu o problema. M-am documentat f bine din articolele dvs in ceea ce priveste contraceptia si nu numai, doar ca pana acum chiar daca am vrut sa am cea mai mare grija sa ma protejez de vreo doua ori s-a intamplat ca prezervativul sa alunece. Ultima oara s-a intamplat luna asta, aflandu-ma in ziua 18 a cm(ziua actului sexual). Ciclul meu este neregulat, luna trecuta a durat 26 de zile, acum doua luni 28 de zile, nu prea a sarit de 30 de zile in ultimele luni. Singurul lucru pe care il pot spune sigur e ca mucusul cervical a fost mai abundent cu cateva zile bune inainte de contactul sexual. Asta inseamna ca ovulatia ar fi avut loc inainte de ziua 18? sau nu e o regula mai ales ca ciclul meu este neregulat?
  Avand in vedere ca nefericitul eveniment s-a petrecut cu aproximativ cu 10 zile inainte sa-mi vina menstruatia prezinta un risc ridicat de sarcina?

  Multumesc anticipat!

 • #2
  Buna Laura, semnele ovulatiei (ex: aspectul mucusului cervical) nu sunt usor de interpretat si nu te poti ghida exclusiv dupa ele in stabilirea perioadei fertile. Avand un ciclu neregulat e posibil ca ovulatia sa se produca aleator, in zile diferite. Referitor la riscul tau actual de a avea o sarcina, depinde de ce s-a intamplat exact, cum anume a alunecat prezervativul si mai ales cand (inainte sau dupa ejaculare). Indiferent de situatie, raspunsul exact il vei afla doar facand un test de sarcina la 3 saptamani de la contact.
  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

  Comentariu

  Procesare...
  X