Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sangerare roz si intarziere menstruatie

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #31
    Bună ziua sunt confuză. Pe 30 august am avut ultimul cicul după regulă pe data 26 septembrie trebuie să mi se înceapă următorul ciclul. Dar nimic întîrziere de 6 zile adică atît cît trebuie să dureze ciclul întîrziat . Miam facut un test înainte era negativ peste două zile mici pete roz.. Mulțumesc. Aștept sfaturi.

    Comentariu


    • #32
      Buna seara, am 28 de ani, sunt căsătorită si fără nici o problema de sănătate, cu ciclu foarte regulat. De 5 luni încerc sa rămân însărcinată dar fără succes. In luna August mi-a întârziat ciclu 5 zile dar când a venit a fost totul normal, am făcut test de sarcina in ziua 4 de întârziere, rezultatul a fost negativ. In luna Septembrie mi-a venit mai repede cu 3 zile, 2-3 picături mai deschise la culoare. După o zi și jumătate de pauza ( fara scurgeri) mi-a venit ciclu însă de data asta a avut o durata de 9 zile, nu ma doare nimic și nu am simțit nici o schimbare decât faptul ca a durat 9 zile ultimele zile fiind doar o pata maronie. Nu am posibilitatea sa merg la medicul ginecolog decât peste o săptămâna..... păreri?
      Va multumesc

      Comentariu


      • #33
        Buna ziua,
        Am o intrebare , cum pot sa intarzii menstruatia cu anticonceptionale?? Motivul , o vacanta,
        multumesc

        Comentariu


        • #34
          Buna ziua ,pe data de 3 februarie am avut menstruatie normala , luna asta martie nu mi.a venit deloc ,azi in data de 10 am crampe ingrozitoare si o scurgere roz.am facut ieri testu si e negativ din pacate ,l.am facut prea devreme ?e posibila o sarcina ?multumesc

          Comentariu

          Procesare...
          X