Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sangerare roz si intarziere menstruatie

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #16
    Buna seara , am si eu o mică problema care ma pune pe ginduri , acuma 5 luni am fost operata prin laparascopie la chist ovarian , după operație medicul mi-a zis ca a decurs bine si voi putea face copii . După operație am avut ciclul menstrual bine dar acum 2 luni nu merge normal in luna Ianuarie am avut cm pe data de 28 PINA pe 1 Februarie , iar acuma in luna Februarie am avut cm pe data de 22 PINA pe 23 doar ca niște eliminări de culoare închisă mai mult Spre negru - ear pe 24 a curs si mai putin eliminări .dar pe 25 imi curge de culoare roz si foarte subțire ba chiar ca apa , luna trecută am facut un test de sarcina si a esit negativ , am facut din motiv ca de la data Cind trebuia sa mi se înceapă au întârziat 12 zile si după am facut testul mi sa început cm pe 28 feb care a mers de vreo 4-5 zile si foarte putin , ne dorim cu soțul foarte mult un copil . Cum credeți ? In CIT timp după operație as putea ramine insarxinata? Si acest cm de culoare roz ar trebui sa ma îngrijorez? Va multumesc mult !
    Ultima editare de Ecaterina Pavlov; 26.feb.2018, 00:02.

    Comentariu


    • #17
      Buna Ecaterina Pavlov , foarte rar chistutile ovariene sunt un motiv de infertilitate, deci sansa dupa operatie e similara cu sansa unei sarcini inainte de operatie.
      Uneori apar dereglari in ciclu fara o cauza identificabila, daca a fost doar o luna nu e ingrijorator, dar daca nu isi revine de la sine in 2-3 cicluri poti sa faci investigatii suplimentare. Nu e nevoie momentan.
      Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

      Comentariu


      • #18
        Buna ziua, am si eu o nelamurire...intre data de 07.03.2018-09.03.2018 ar fi trebuit sa imi vine mensturatia, nu am avut nici un fel de durere sau semn ca trebuie sa vina dar am o menstruatie regulata si atunci era perioada...am avut contact sexual neprotejat in 21 si 22.02.2018 pt ca eram la ovulatie si ne dorim un copil...iar de alaltaieri mai precis din data de 11.03.2018 o singura dat pe zi...am o scurgere de culoare roz-maroniu...dar este un maroniu totusi destul de deschis...cantitati foarte mici ( estimez undeva la 2-3 stropi ) si asta o singura data pe zi...asta se intampla de alaltaieri inclusiv ieri si azi...pot fi insarcinata ? testele de sarcina pe care le-am efectuat acasa au iesit negative ...astept un raspuns !!! va multumesc frumos !!!
        Ultima editare de Romina; 14.mar.2018, 17:35.

        Comentariu


        • #19
          Buna Romina , exista posibilitatea unei sarcini, dar testele de sarcina se fac dupa cel putin 1 saptamana de intarziere, altfel rezultatul poate fi fals negativ.
          Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

          Comentariu


          • #20
            Bună, am o nelămurire și sunt puțin speriată . Am aproape 19 ani , și nu de mult mi-am început și viața sexuală . În data de 13.03 am avut contact sexual cu prietenul meu , iar ultimul contact l-am avut pe data de 24.03 . De atunci tot am impresia că m-am îngrășat , asa ca am preferat sa astept dată menstruatiei .. care a întârziat o zi . M-am trezit cu o durere , care a trecut dupa 2 ore . Dar sângerez roz .. s-ar putea să fiu însărcinată sau e ceva normal ?

            Comentariu


            • #21
              Buna seara am avut contact sexual acum o săptămână și azi trebuia să imi vina ciclu și mia curs ceva roz mentionez ca am avut ciclu pe data de 03-04 și am luat pastile anticoncepționale lotte ( sunt in Spania) și în februarie anul acesta le am terminat pot fi gravida vreau un raspuns cat mai va rog

              Comentariu


              • #22
                Buna seara,domnul doctor! Am o problema. In data de 5 februarie mi-a venit menstruatia care a durat 4 zile,in luna martie mi-a venit in 18 dar foarte putin 2-3 picuri pe zi. Acum am o scurgere roz. Care a putea fi cauza? Mentionez ca am contact sexual cu viitorul meu sot neprotejat. Dar nu a lasat in mine.

                Comentariu


                • #23
                  Buna ,am o problema ,ieri pe data de 08.08.2018 trebuia sa mi vina si mi a intarziat ,iar azi pe 09.08.2018 mi a curs ceva roz nu am dureri de burta doar de sani oare sunt gravida ?sau nu?

                  Comentariu


                  • #24
                    Buna ziua , as avea si eu o intrebare , am avut ciclu regulat pana luna aceasta , cand mi-a venit la data corecta dar de 4 zile este doar roz f putin pe hartie igienica . De obicei am un ciclu foarte abundent dar acum numai pe hartie ... Sa fie oare o sarcina sau Doamne fereste o extrauterina ???

                    Comentariu


                    • #25
                      Buna ziua !
                      Ajutatima cu un răspuns va rog.
                      trebuia sa imi vina menstruatia pe data de 18 luna acesta si nu mia venit ( precizez ca imi doresc foarte mult un copil)
                      pe data de 21 in jurul orei 14 am avut ceva scurgeri maronii foarte mici, după care nu le-am mai avut pana a două zi dimineata. Azi 22 scurgerile deja sunt rozalii si putin mai maricele. Am ceva greturi si usoare dureri abdominale .

                      Comentariu


                      • #26
                        Buna , de la ultimul act sexuale care sa intamplat acum o luna ma tot ustura partea de jos dupa urinare .. si mici înțepături sunt speriata ca a-și putea face ceva grav

                        Comentariu


                        • #27
                          Bună ziua! Am și eu 2 cezariene la care ultima naștere am optat pentru legarea trompelor... Am un 1 an decand leam legat... Alăptez! Am născut pe 31 iulie2017 iar în martie 2018 a început într-o dimineață să sangerez dar mai mult cheaguri, doar 1 zi ma ținut... De atunci mai mam pomenit cu aceeași chestie acum luna asta.. Tot asa tot o zi ma ținut... A doua zi am făcut sex cu soțul ca am văzut ca numai curge și dimineața iar ma pornit cu sângerări.... Întrebarea mea este... Care este cauza, e ciclu având în vedere ca miam legat trompele bunica zice ca e o dereglare și ca acum numai am ciclu regulat e posibil sa îmi vina ciclu o data la 5 6 luni și sa ma tina o zi?

                          Comentariu


                          • #28
                            Buna seara asi avea si eu o intrebare menstruatia mea este regulara dar luna lu iunie mia venit cu 5 zile de intarziere si a 6 zi mia venit foarte putin si maronie culoarea , am avut relati cu sotul meu neprotejat

                            Comentariu


                            • #29
                              Buna seara pe data de 17.06.2019 am fost pe ciclu care a durat 5 zile .Am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu .Luna aceasta pe data de 8.07.2019 trebuia să fiu pe ciclu normal dar mia intarziat 4 zile pe data de 12.07.2019 mia venit pe tampon puțin sânge .Îmi puteți spune va rog ce poate sa fie sau daca este ceva normal .Va mulțumesc frumos

                              Comentariu


                              • #30
                                Iti poti face in test de sarcina, daca sunteti insarcinata at trebui sa va iasa avand in vedere ca va intarziat cu 4 zile.

                                Comentariu

                                Procesare...
                                X