Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sperma in lichidul pre-ejaculator

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #91
    Domnule doctor, am o mare rugaminte sa mi raspundeti. In timpul contactului sexual, prezervativul s a rupt, mentionez ca nu a ejaculat si am intrerupt imediat ce si a dat seama. Eu eram in ziua ovulației, nu stiu daca sa iau pilula de a doua zi pentru ca am luat una acum 2 luni. Imi este teama de lichidul presemibal, plus ca am mai avut un contact inainte de acesta cu pricina
    ​​​
    ​​​​​

    Comentariu


    • #92
      Am uitat sa menționez ca s a rupt putin, intr o parte, nu in varf, mai jos putin

      Comentariu


      • #93
        Buna ziua,Domnule doctor. Am o mica problema care nu imi da pace..acum 3 zile cand trebuia sa mi vina menstruatia mi au cura doar cateva picaturi de sange si dupa s a oprir brusc si n a mai curs nimic nici pana azi..am avut doar o atingere la perioada fertila..prietenul meu m a atins pret de 3 secunde pe vulva..si pe penis avea lichid preejaculator..am auzit ca poate contine spermatozoizi daca exista o ejaculare recenta..insa el nu mai ejaculase de 3 zile
        .alte contacte nu am mai avut..tin sa preciez ca sunt virgina..daca se poate spune asa..deoarece mi a mai introdus putin cate un deget..insa himenul nu a a rupt..poate fi vorba de o sarcina?..de ce nu imi vine menstruatia desi am simptome..si ce ar putea fi acele picaturi de sange..as fi recunoscătoare daca as primi un raspuns..va multumesc

        Comentariu


        • #94
          După un an de relația eu împreuna cu prietenul am decis sa facem aces pas, primul contact sexual prima data am încercat cu prezevativ însă la introducerea penisului am avut o oarecare durere cam mare, după câteva zile am încercat din nou tot cu prezevativ, dar a fost același lucru, iar apoi a introdus penisul fără prezevativ, a intrat putin am încercat de maxim 2 ori și a fost cam aceasi durere, nu a ejaculat sau ceva și nici excitat din câte spune nu a fost asa mult nu mi a curs sânge nimic ma gândesc ca nu s a rupt himenul , mai sunt 4 zile pana la apariția menstruației și au început sa am dureri de sfârcuri la atingere și dureri de burta, mie o oarecare frica in urma încercări fără prezevativ sa nu se instaleze o posibila sarcina, vreau o părere clară și un răspuns. Va mulțumesc !

          Comentariu


          • #95
            .buna ziua la toata lumea
            Ultima editare de Didi; 23.iun.2018, 15:24.

            Comentariu


            • #96
              Buna ziua, am si eu o mica mare problema, am intretinut relatii cu partenera. Am introdus degetele in vagin si limba, sa zic asa. Dupa putin timp i.am introdus foarte, foarte putin penisul in vagin, o singura data si l.am scos repede, tin cont ca nu am ejaculat sau ceva, vreau sa stiu daca sunt sanse sa fii avut lichid pre seminal, repet, nu am ejaculat deloc, nici cand am scos penisul nici dupa ce ne.am imbracat, deloc. Metionez ca prietena mea este virgina si vreau sa stiu si eu despre acest lichid. Va rog sa imi spuneti daca acest lichid are miros sau cum imi dau seama daca mi.a curs sau nu....
              Ultima editare de AlexAlexr; 27.iun.2018, 19:37.

              Comentariu


              • #97
                Buna seara. Am avut și eu 2 acte sexuale neprotejate, la care am administrat pilulele de a 2a zi după fiecare contact sexual ( specific Escapelle) contractele au avut loc la o săptămâna distanță. După maxim 9 zile am mai avut 2 contacte sexuale, tot neprotejate dar specific el nu a ejaculat in vagin. Dar mi-e teama sa nu rămân însărcinată din cauza lichidului preejaculor. Este posibil?

                Comentariu


                • #98
                  Buna seara. Riscul e foarte redus.
                  Pana la urma e un joc al probabilitatilor. Certitudinea apare in momentul in care efectuati un test de sarcina din urina, la 10 zile dupa ultimul contact sexual.
                  https://app.medic.chat/dr/florin.borgovan

                  Comentariu


                  • #99
                    Buna ziua, saptamana trecuta am avut contact sexual neprotejat cu iubita mea, am facut la inceput 5-10 minute fara protecție si fara sa ejaculez si dupa am pus protectia, tin sa mentionez ca nu a avut loc o ejaculare inainte cu 48 ore si am urinat des, poate ramane insarcinata de la lichidul preejaculator? Am citit pe alte site uri ca acel lichid nu contine spermatozoizi daca nu a avut loc o ejaculare in ultimele 48 de ore. Tin sa mai menționez ca dupa 3 zile de la contact ei i a curs putin sange, dar curgea putin, încet si timp de 2 zile sau 3 i a curs. E posibil sa fie menstruatia nu?

                    Comentariu


                    • Buna ziua. Ieri am fost la prietena mea acasa si dupa spusele ei, ar fi trebuit sa-i vina menstruatia. Menstrutia nu a venit ceea ce inseamna ca are o zi intarziere. Din acest motiv am decis sa facem sex, si am avut 2 partide. La cam jumatate de ora dupa prima partida, am mai facut-o inca o data dar din nefericire prezervativul s-a rupt, lasandu-mi astfel cam jumatate de penis descoperit si penetrandu-mi prietena. Problema este ca penisul imi era acoperit de lichid pre-ejaculator si nu stim daca sunt sanse sa ramana insarcinata, avand in vedere faptul ca nu cred ca a durat nici o secunda ( cat am intrat cu penisul in vaginul ei si iesit ). Nici astazi nu i-a venit menstruatia si este a doua zi intarziere . Va rog frumos, daca ati putea sa-mi oferiti un raspuns clar.

                      Comentariu


                      • Buna, am și eu o problema, am avut contact cu prietena, când am pus prezervativul am încurcat fața lui și a atins lichidul preejaculator și am pus prezervativul și am sters putin cu prosop și am început actul sexual și am avut ejaculare 16 ore inainte de asta, poate rămâne însărcinată?

                        Comentariu


                        • Postat în original de Laurentiu Craciunas Vezi post
                          Salut,

                          Lichidul pre-ejaculator este secretat continuu pe parcursul actului sexual sau atata timp cat penisul este stimulat/erect, deci stergerea lui nu este practica si nici nu are sens.

                          Orice contact sexual neprotejat are un risc asociat de a duce la o sarcina.

                          Lichidul pre-ejaculator poate contine spermatozoizi viabili, mobili, deci teoretic poate duce la o sarcina.

                          Daca nu se produce ejaculare si se foloseste metoda coitului intrerupt, riscul unei sarcini este relativ mic (niciodata 0), dar acesta creste daca a existat o ejaculare in orele anterioare contactului.

                          Inhibitorii de 5-alfa-reductaza au fost folositi pentru scaderea volumului de lichid pre-ejaculator la barbati cu secretie abundenta, dar nu au fost investigati ca metoda contraceptiva.
                          Buna ziua,am o intrebare,acum 2 zile eu si prietena mea ,am avut "o aventura",ea m-a masturbat si dupa,a vrut sa imi atinga mana,insa eu am luat-o de mana si i am spus sa nu faca asta si u am luat-o de mana aceea si am pus-o deoparte,insa nu mai sunt sigur daca am luat-o de palma sau de antebrat,eu am avut lichid pre-ejaculator,insa ea a spus ca nu l-a atins si eu am zis ok.Dupa aceea a venit randul meu sa o masturbez,trecand peste aceste detalii,tin sa mentionez ca ea era in perioada de ovulatie,conform unei aplicatii era risc mediu in ziua respectiva,insa nu stiu ce sa cred si cer ajutorul dumneavoastra.Exista cumva o sansa sa ramana gravida?Multumesc.
                          Ultima editare de Xmaster; 28.ian.2021, 14:08.

                          Comentariu


                          • Vă recomand să încercați Erectil, este un supliment de îmbunătățire masculină care este foarte popular în rândul bărbaților. Acesta este conceput pentru a preveni ejacularea prematură și pentru a îmbunătăți erecția. Erectil vă poate ajuta să vă distrați mai mult în pat și chiar să vă îmbunătățiți viața sexuală cu partenerul dumneavoastră. Este un supliment sigur care nu are efecte secundare.

                            Comentariu

                            Procesare...
                            X