Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sperma in lichidul pre-ejaculator

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #46
    Buna ziua.Am facut intre timp si doua teste de sarcina si au iesit negative.Am avut si al treila ciclu,insa inainte de al treilea ciclu am avut unele greturi(mai mult cu durere de stomac,arsuri,eructatii) timp de cateva saptamani,insa nu stiu daca e vorba de o sarcina?E posibil ca dupa 3 luni sa nu arate testul sarcina?Multumesc

    Comentariu


    • #47
      Nu e posibil, alexandra. Nu esti insarcinata, simptomele sunt cauzate de altceva.
      Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

      Comentariu


      • #48
        Buna ziua! Daca am facut heavy petting cu prietena mea virgina,dar eu nu am ejaculat,iar ea avea chiloti pe ea,insa nu sunt complet sigur daca ea ii avea perfect pusi (sa nu lase spatii libere).Nu a existat penetrare,ci doar maxim sa se fi atins.Mentionez ca ea era in prima zi dupa terminarea ciclului,avand ciclu neregulat.Exista sanse ca niste lichid pre-ejaculator sa ajunga in vagin si sa lase posibila o sarcina?Toata treaba a durat maxim 20 de secunde.Multumesc!
        Ultima editare de gogu; 09.sep.2016, 14:09.

        Comentariu


        • #49
          Bună seara! Apelez la dvs, deoarece am o nelămurire. Dupa aprox. 3 zile de la finalizarea perioadei menstruale am întreținut relații sexuale zilnice (9 zile) cu partenerul meu, ideia e că nu a ejaculat în interior, iar urmatoarea perioadă a menstruației se află în întârziere cu 10 zile . Se poate să fi rămas însărcinată ? Țin să menționez că dupa aprox 2 săptămâni de la menstruație și-au făcut apariția anumite pete de sânge mai maroni, în cantitați mici pe o durată de 3 zile, bineînțeles cu întreruperi .

          Comentariu


          • #50
            gogu, Larisa si altii care au intrebari similare: daca ati ajuns aici intreband de riscul unei sarcini cel mai probabil riscul nu e 0, deci singurul mod de a afla un raspuns concret e printr-un test de sarcina.
            Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

            Comentariu


            • #51
              Buna seara! Eu si cu iubita mea am facut sex protejat cu prezervativ. In momentul in care am simțit ca ejaculez am scos-o si am ejaculat in afara vaginului. Dupa ejaculare am observat ca prezervativul era rupt intr-o parte. Exista riscul de sarcina daca nu am ejaculat in timpul actului sexual si având in vedere ca acesta era rupt? Menționez ca era in a 2a zi dupa menstruație. Multumesc anticipat!

              Comentariu


              • #52
                Am uitat sa precizez ca sperma nu a luat contact cu zona genitală a partenerei

                Comentariu


                • #53
                  Bună ziua ,am o întrebare. Eu și partenera mea am vrut să avem primul contact sexual ,ea find virgină ,iar la mine ar fi fost al 2-a contact. Din păcate nu s-a putut întâmpla din cauză că nu am putut să ajung într-un punct în care penisul meu să fie pregătit de act. În alte circumstanțe nu am probleme sau situații ,iar ipotent nu sunt. M-am demorazilat puțin și am avut o stare pe care nu o doresc niciunui bărbat. Prespermă am avut. Țin să precizez că la celălalt contact sexual nu am avut probleme de genul pentru că nu aveam vreo legătură sentimntală cu acea fată. E posbil să mă fi împiedicat sentimentele,emoțiile ? Sau din cauza eliminării abundende a prespermei subconștientul și-a indus senzația de sațietate? Am citit și pe internet tot felul de articole,dar nu m-au ajutat prea mult. ...

                  Comentariu


                  • #54
                    Anonim21, test de sarcina la 3 saptamani de la contact.

                    oliver, cel mai probabil a fost un eveniment de natura psihologica. Daca se repeta va trebui sa faci cateva analize de baza (glicemie pentru a confirma ca nu ai diabet, prolactina, testosteron pentru a confirma ca nu e o cauza hormonala). Un urolog va putea sa te indrume daca e nevoie.
                    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

                    Comentariu


                    • #55
                      Buna ziua am si eu o intrebare...Cand întrețin act sexual cu sotul el ejaculeaza afara dar nu afara de tot undeva intre labii si dp care o introduce din nou exista posibilitatea sa raman sau sa mai rămână sperma pe canal si sa se preejaculeze o timpul actului multumesc anticipat.

                      Comentariu


                      • #56
                        Bineinteles ca da.
                        Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

                        Comentariu


                        • #57
                          Bună ziua, domnule Dr.
                          Am o întrebare legată de sexul neprotejat prin retragere. Ştiu că există şanse să pot rămâne însărcinată, dar până acum nu s-a întâmplat nimic, înainte de ultima menstruaţie.
                          Aceasta a fost de pe 19 până pe 27 noiembrie inclusiv, iar pe 28 am avut contact sexual neprotejat, timp în care partenerul nu a ejaculat, deci am facut contact doar cu pre-ejaculaţia.
                          Al doilea contact a fost pe 1 decembrie, iar al treilea azi, pe 3 decembrie, în aceleaşi circumstanţe ca şi primul. Ce pot face în privinţa asta? Când să fac testul de sarcină?

                          Comentariu


                          • #58
                            La 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat.
                            Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

                            Comentariu


                            • #59
                              Buna ziua ! Am o intrebare si as dori un raspuns , de asemenea am si ceva de zis legat de o situatie . Prietena mea este inca virgina nu am intretinut relatii sexuale , intr-o zi eu aveam lichidul seminal si am decis sa ma sterg , bine inteles m-am sters pe prosp desi l-am aruncat unde erau rufele murdare ( desi era curat acel prosop nefolosit doar in meomentul cand m-am sters eu ) prietena mea a decis sa isi faca un dus , dar acel dus a fost dupa vreo 40 de minute ( adica acu 40 de min m-a sters eu pe prosopul acela ) bine inteles ea s-a sters cu un prosop nefolosit , dar dupa ce a folosit prosopul a vrut sa se mai stearga la vagin si a nimerit direct prosopul meu ( eu sunt constient ca nu are cum sa raman sau mai stiu eu ce , dar ea e prea negativista si speriata pe aceasta tema ) aici vine intrebarea mea sau sa zic intrebariile .
                              Poate sa ramana insarcinata ? Desi ciclul i-a venit .
                              De asemenea daca poti sa imi spui ca oe net am gasit multe comentarii diferite . Ma refer cat timp pot rezista spermatozoizi din lichidul seminal la contactul cu aerul ?

                              Vreau daca te rog sa dai un raspuns sincer , fiindca vreau sa ii arat acest raspuns sa se mai calmeze .

                              Comentariu


                              • #60
                                eduard, de ce nu ar fi un raspuns sincer?

                                Nu exista studii care sa fi analizat cat rezista spermatozoizii in contact cu aerul, depinde de temperatura, umiditate, etc.

                                Din ce ai descris tu sarcina pare imposibila, dar daca e atat de ingrijorata spune-i sa faca un test de sarcina la 3 saptamani de la eveniment.
                                Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

                                Comentariu

                                Procesare...
                                X