Am fost operata de endometrioza stadiul IV acum 2 ani, mi s-a facut anexectomie unilaterala, am urmat untratament hormonal cu novynette 1 an de zilept suprimarea menstruatiei(nu am avut ciclu deloc), si acum 3- 4 luni, dupa ce am terminat tratamentul, mi a intarziat menstruatia 25 zile, am fost la dr, mi a spus ca sunt in regula din pct de vedere ginecologic, a spus ca crede ca am o aderenta intre ovarul drept di uter, dar in rest nimic grav. Mi a dat tratament de 5 zile cu duphaston, am avut menstruatie, luna urmatoare mi a venit ciclu cu doar 3 zile intarziere, acum luna asta sunt deja 17 zile intarziate,,iar... Tin sa precizez ca am facut si analize hormonale, toate au iesit bune. Care ar putea fi cauza pt care am ciclu dereglat? Din cauza lipsei unui ovar cu tot cu trompa? Va multumesc anticipat
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cicluri menstruale neregulate dupa anexectomie unilaterala pentru endometrioza
Adună
X
-
Buna Irina, daca exista un ovar functional secretia de hormoni va fi preluata de acesta continuu si nu ar trebui sa fie o cauza a dereglarii ciclurilor.
Ce analize hormonale ai facut mai exact si ce rezultate au avut, cu numere si detalii referitor la ziua ciclului menstrual cand au fost facute?
Poti atasa rezultatele dupa ce acoperi detaliile personale? Ce greutate/inaltime ai?Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.
Comentariu