Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ceata in vedere

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • ceata in vedere

  buna ziua,
  va rog sa ma ajutati cu lamuriri in urmatoarea problema : este vorba despre tatal meu in varsta de 66 ani, a suferit accident vascular in data de 6 mai fara sechele de paralizie, apoi i s a depistat cancer bronhopulmonar LSD stadiu II B fara metastaze, a facut 3 sedinte de chimioterapie, interentia chirurgicala fiind contraindicata. de cateva saptamani, spune ca nu mai vede bine cu ochiul drept , in sensul ca vede incetosat,la departare. Mentionez ca pana la aceasta varsta nu a acuzat vreo problema de vedere. La RMN- ul cranio-cerebral facut in 08.07.2015 are urmatoarele concluzii:
  -leziuni demielinizante supra si infratentoriale in context vasculo-degenarativ
  -lacuna infracentrimetrica nucleu caudat drept
  -moderata atrofie cerebeloasa si cerebrala difuza.

  tinand cont de bolile de care sufera si cu dorinta de a nu i afecta mai grav vederea , va rog sa mi recomandati unde sa ma prezint cu el.
  multumesc

 • #2
  Buna ziua,
  In ciuda faptului ca tatal dumneavostra a observat recent problema, se poate sa fie una mai veche. Cauza acestei "vederi in ceata", poate sa fie datorata:
  1. unei cataracte in evolutie (al carui tratament este chirurgical si in majoritatea cazurilor operatia se desfasoara fara complicatii si vederea se imbunatateste considerabil)
  2. altor afectiuni care necesita tratament de urgenta (ex dezlipire de retina)
  3. exista si posibilitatea ca accidentul vascular sa fii afectat vedea si sa problema sa fii fost neobservata pana in prezent.
  Pentru siguranta, va recomand sa programati un consult oftalmologic de urgenta.

  Comentariu


  • #3
   buna dimineata
   multumesc frumos pentru raspuns
   toate bune

   Comentariu

   Procesare...
   X