Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intarziere menstruatie dupa trompe legate la cezariana

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Buna seara.
  Ca regula de baza, cand intarzie ciclul, faceti teste de sarcina din urina ,iar la 10 zile dupa contactul sexual ar trebui sa fie pozitive daca sunteti insarcinate.
  Nu mergeti la ginecolog cu presupusa sarcina daca testul de sarcina e negativ, deoarece ecograful nu vede sarcina inainte ca testul de sarcina sa fie pozitiv ( decat in extrem de rare momente ale unei sarcini oprite in evolutie)
  Daca sterilizarea chirurgicala a fost facuta prin ligatura tubara, in mod corect, exista o sansa extrem de mica sa ramaneti insarcinate, iar daca se intampla asta, de obicei e extrauterina ( oricum situatie e extrem de rara, iar ca sa fiti impacate faceti testu de sarcina la un pret sub 10 lei)
  Daca simtiti ca misca lucruri prin burta si testu de sarcina e negativ, efectuati un consult gastroenterologic sau psihiatric.
  https://www.femyo.ro/invita/

  Comentariu


  • #17
   Bună ziua! Am născut de 3 luni, nu alăptez, am avut o sarcina extrauterina pe partea stânga, înainte de naștere, acum la naștere am optat pentru legarea trompei drepte. Întrebarea mea este, dacă este normal sa am dureri de umăr pa partea dreapta după ce trompa a fost legata? Sau este cazul sa merg la medic pentru control ca nu cumva sa fie din nou extrauterina?

   Comentariu

   Procesare...
   X