Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intarziere menstruatie dupa trompe legate la cezariana

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Intarziere menstruatie dupa trompe legate la cezariana

    Bună ziua am o problema am născut prin cezariană și am optat pentru legarea trompelor acum 4luni și nu am menstruație e posibil să fiu însărcinată sau să am altă problemă țin să precizez că alăptez. Mulțumesc anticipat.

  • #2
    Buna Miha Andy , legarea trompelor la cezariana are o rata de esec de 1%, deci nu e imposibil sa fie o noua sarcina, dar tinand cont de nasterea recenta si de faptul ca alaptezi cel mai probabil e o cauza hormonala.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu


    • #3
      Bună as vrea si eu niste răspunsuri care sa ma poate ajuta pentrucă sant foarte derutată .....in urma cu 5ani am rămas însărcinată cu fetița mea si dupa 9luni si 8 zile am nascut o cu cezariana având succes fără nici o problemă sfătuită de dr să nu raman însărcinată un an de zile pentrucă nu e bine dar din pacate am ramas însărcinată după 3luni din nou fără a sta pe gânduri am facut o întrerupere de sarcină de5 săpt dupa 5luni de zile din nou am rămas însărcinată și si am facut aceas greseala de 4 ori si am facut 4întreruperii de sarcină la ultimul însă a fost acum un an de zile si sa nu uit dupa întreruperea sarcini ultime dupa 2luni am facut si operația colecistectomie dupa operatie însă am realizat ca am nevoie de un bebe si fetița me de un fratior am incercat o lună 2 3 4 5 nimik acum de 4 luni am umbla la fel si fel de medici am fost in vacanta in cipru am fost si acolo la un dr renumit specialist dar fără nici un rezultat ; tratamente am avut duphaston profectum clomifen si cam atat si simptomele sunt asa: ciclu in cantitate foarte puțină dureri apdominale crampe stări de somnolență glanda toridă deci va rog un raspuns sincer mai pot avea copiii. 🙂🙂🤔🤔😘
      Ultima editare de Maria mari; 14.mar.2018, 00:30.

      Comentariu


      • #4
        Buna Maria mari , care e intrebarea?
        Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

        Comentariu


        • #5
          Întrebarea mea este ca dupa 4intreruperi de sarcina si o operație de colecistectomie mai pot rămâne însărcinată pt ca ma mira faptul că de 1an de zile incercam sa avem un bebe dar 😯😯

          Comentariu


          • #6
            Da Maria mari , colecistectomia nu are nici o relevanta, iar intreruperile de sarcina asociaza complicatii sa afecteze fertilitatea foarte rar. Daca trece 1 an de incercari fara succes poti face investigatii de fertilitate sa identifici o eventuala cauza.
            Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

            Comentariu


            • #7
              Vreau sa întreb și eu ceva.de 1 an și 9 luni am trompele legate și luna trecuta am avut o intarziere de 2 zile la menstruație,luna aceasta deja am 3 zile întârziere.tin sa spun că nu am o menstruație regulata,nici înainte de ambele sarcini.nu înțeleg de ce întârzie???

              Comentariu


              • #8
                Buna ziua mă interesează acum două luni am născut prin cezariană și mi-am legat trompele și nu mi-a venit menstruația e posibil sa fi rămas însărcinată? Și alăptez fetița o fi sa fiu dinou însărcinată?

                Comentariu


                • #9
                  Anutsa , cauzele pot fi multiple, vezi articolul despre intarzierea menstruatiei.

                  Diana Mihaela , daca nu folosesti o metoda contraceptiva eficienta bineinteles ca poti ramane insarcinata.
                  Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

                  Comentariu


                  • #10
                    Buna as dori si eu sa va zic.Am un baiat de 3 ani nascut prin cezariana si acum 4 luni am nascut tot prin cezariana 2 gemeni si am optat pentru legarea trompelor si nu am menstruatie de 4 luni.am alaptat si baiatul pana la 2 ani jumate si alaptez si pe cei 2 gemeni.Am facut 2 teste de sarcina si au iesit NEGATIV nu stiu ce poate sa fie.

                    Comentariu


                    • #11
                      Buna seara am nascut acum un an si jumate prin cezariana si miam legat trompele iar cand baietelu a facut 6luni mía venit mestruatia iar acum am antarziere 2luni si jumate daca am trompele legate pot vi ansarcinata

                      Comentariu


                      • #12
                        Buna dimineața
                        In 1995 am suferit de cancer col uterin ..Mi-au scos tot .am făcut si chimioterapie.
                        as vrea să știu va rog daca este normal după sex sa ai o scurgere rozie. Vreau sa precizez ca mi sa întâmplat o dată sau 2 ori de la operație..mulțumesc..

                        Comentariu


                        • #13
                          Buna ziua ! Acum 2 luni jumatate am nascut prin cezariana si mi.am legat trompele. Nu am avut lohiile deloc , insa luna trecuta am avut o sangerare maronie timp de 5 zile ( probabil ciclu) a fost pe 13, acum deja intarzie ... e posibil sa fi ramas insarcinata doar o data nu am folosit prezervativ chiar daca am trompele legate ..

                          Comentariu


                          • #14
                            Buna seara . Acum 2 ani si 3 luni am nascut prin cezariana, dupa nastere mi-am legat trompele. Cm imi venea regulat la inceputul luni . Luna aceasta trebuia sa imi vina pe data de 5 si deja e data de 12 🙈,dar nu mi-a venit . Oare , e posibil sa fiu insarcinata?

                            Comentariu


                            • #15
                              Buna ziua am 38 de ani si acum 11 ani am avut un avort spontan am decis sa imi leg trompele. Luna asta nu mi-a venit menstruatia am favut si un test de sarcina si nu imi indica faptul ca sunt însărcinată. Precizez ca sunt balonata si am si dureri nu foarte mari. As dori sa stiu ce se intampla. Va multumesc

                              Comentariu

                              Procesare...
                              X