Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intarziere menstruatie dupa trompe legate la cezariana

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #16
    Buna seara.
    Ca regula de baza, cand intarzie ciclul, faceti teste de sarcina din urina ,iar la 10 zile dupa contactul sexual ar trebui sa fie pozitive daca sunteti insarcinate.
    Nu mergeti la ginecolog cu presupusa sarcina daca testul de sarcina e negativ, deoarece ecograful nu vede sarcina inainte ca testul de sarcina sa fie pozitiv ( decat in extrem de rare momente ale unei sarcini oprite in evolutie)
    Daca sterilizarea chirurgicala a fost facuta prin ligatura tubara, in mod corect, exista o sansa extrem de mica sa ramaneti insarcinate, iar daca se intampla asta, de obicei e extrauterina ( oricum situatie e extrem de rara, iar ca sa fiti impacate faceti testu de sarcina la un pret sub 10 lei)
    Daca simtiti ca misca lucruri prin burta si testu de sarcina e negativ, efectuati un consult gastroenterologic sau psihiatric.
    https://app.medic.chat/dr/florin.borgovan

    Comentariu


    • #17
      Bună ziua! Am născut de 3 luni, nu alăptez, am avut o sarcina extrauterina pe partea stânga, înainte de naștere, acum la naștere am optat pentru legarea trompei drepte. Întrebarea mea este, dacă este normal sa am dureri de umăr pa partea dreapta după ce trompa a fost legata? Sau este cazul sa merg la medic pentru control ca nu cumva sa fie din nou extrauterina?

      Comentariu


      • #18
        Bună ziua am și eu o întrebare am născut acum două luni prin cezariana și nu mia venit menstruația

        Comentariu


        • #19
          îmi iste rău îmi vine amețeală ma doare capul

          Comentariu


          • #20
            Buna ziua am si eu o intrebare am 43 de ani am trompele legate de 21 de ani și 2 cezariene . Mi-a întârziat menstroatia 5 zile , mi-a venit după 5 zile dar am stari de voma. Credeti ca ași putea sa fiu însărcinat. Mi-am luat un test dar astept sa imi treaca menstroatia si apoi o sa il fac. Multumesc

            Comentariu


            • #21
              Bună ziua am o întrebare am născut acum două luni prin cezariană și am trompele legate și nu mi-a venit menstruația. După cât timp vine menstruația după legarea trompelor sau ar trebui sa merg la control?

              Comentariu


              • #22
                Buna! daca alaptati este normal sa nu aveti menstruatie. Legarea trompelor nu are nimic de a face cu menstruatia, doar impiedica contraceptia. Pentru mai multe detalli ma gasiti pe Medic Chat.
                https://app.medic.chat/dr/iulia.bugnaru

                Comentariu


                • #23
                  Buna ziua,in urma cu 7 luni cand am nascut prin cezariană am optat pentru legarea trompelor.
                  As dori sa stiu daca din acest motiv am dureri de cap ,bufeuri si cel mai important am acumulat multe kg....mentionez ca in sarcina am avut 65kg in ziua in care am intrat in operatie, iar acum am 74kg.Este asta o problemă sau o dereglare hormonala? O zi bună.

                  Comentariu


                  • #24
                    Buna ziua am născut acum 2 luni jumate și am optat pentru legarea trompelor ,menționez că alăptez și nu mi-a venit ciclul menstrual,după șase săptămâni de la naștere am avut niste scurgeri de culoare rozalii.As dori sa întreb dacă este normal.va mulțumesc

                    Comentariu


                    • #25
                      Buna am o nelămurire .am trompele legate de 9anii si o întârziere de 1 luna e posibil sa fiu însărcinată?

                      Comentariu

                      Procesare...
                      X