Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ginecologie

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Ginecologie

    Buna ziua domnu Doctor (locuiesc in Anglia)
    Eu sufar de Pcos cu trompa dreapta extirpata in urma unei sarcini extrauterine facuta acum 7 ani. Din cauza Pcos nu am ovulatie...acum 3 ani am facut tratament cu clomid si am ramas insarcinata dar am facut avort spontan in saptamana 1-2. Acum de 1- 2 ani iau tratament cu metformin si surpriza am ramas insarcinata pe cale naturala (specialista mea a spus ca singura mea optiune ar fii IVF) dar am ramas natural si m-au chemat la spital pentru o ecografie dar la ecografie nu sa vazut decat sacul gestant care este in uter dar nu sa vazut embrionul( a spus ca poate este prea mic) si atunci doctora a hotarat sa-mi faca analiza de beta hcg care au iesit la primul test marti la ora 3pm 6500 si joi la ora 9:30am a iesit 8100 dar doctora mia spus ca,creste foarte lent si ca ar fii trebuit sa fie undeva la 10000. Ultimul ciclu l-am avut pe 17 iunie deci dupa cum calculeaza doctorul ar trebui sa am undeva la 6 saptamani de sarcina. Pe mine m-au chemat la scan luni dimineata dar eu as vrea sa va intreb daca nu urca beta hcg sau daca urca prea lent este ceva de facut? Se poate face ceva sa nu pierd copilul sau nu este nici o sansa?

  • #2
    Buna ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra am doua cezariene si la a doua cezariana mi sa zis ca mi sa legat trimpele,luna asta am avut meditația doar o zi si a doua zi am avut o scurgere maroni exista posibilitatea de a fi însărcinată?eu nu am nici un document ca mi sa legat trompele doar mia zis o doamna asistenta deoarece eu nu stiu nimic de la a doaua nastere pentru ca acest copil mia decedat iar eu am fost in depresie,am facut eco in anglia radiografie iar acei doctori au zis ca nu am nimic legat .imi doresc enorm un bebe ma poate cineva sa ma ajute si pe mine cu niste sfaturi?va mulțumesc .

    Comentariu


    • #3
      Buna ziua,
      in oct.2015 am scos un sterilet care nu a fost tratat cu antibiotic.In urma acestei operatiuni m-am ales in febr.2016 cu o operatie de abces tubo-ovarian cu actynomices pe stanga care a necesitat si colostoma repusa in oct.2016.
      Cu timpul am avut probleme legate de defecatie cu balonare si de cateva zile observ cu s-a lasat foarte mult burta,ma doare foarte tare si trebuie sa ma tin de burta la fiecare miscare chiar si prin somn.Nu suport burtiera am purtat varianta mai lejera doar la serviciu si nu in casa .Imi puteti spune daca s-au lasat intestinele,daca se pune plasa la astfel de operatii?.Eu sunt diagnosticata si cu epilepsie cu tratament de prin 1999 forma petit mall,e necesar iesirea la pensie pe caz de boala,lucrez consilier vanzari la un magazin de optica.
      Astept cu nerabdare raspunsul dvoastra
      Multumesc
      Cu respect
      Roxana Butnariu
      tel.0746544524

      Comentariu


      • #4
        Vasilica cum esti ? Am trecut prin ceva similar doar ca la mine sa sfarsit tragic ,sper ca la tine sa se fi vazut si bb.

        Comentariu


        • #5
          Buna, nu stiu sa iti spun cum sunt....am fost la ecograf si sa vazut bebe dar a doua zii am sangerat m-am dus la urgenta si mi-au facut alta programare la ecograf si iar sa vazut bebe si bataile inimi normale, dar in seara asta am sangerat din nou si maine sun la spital sa-mi faca alt ecograf sa vad cum este bebe.....eu ce nu inteleg este dece naiba nu-mi fac ceva teste ( urina si secretie macar) sa vada cauza sangerari
          Nu stiu ce o sa se intample dar eu inca sper ca o sa fie totul bine

          Comentariu


          • #6
            Roxine poti te rog sa-mi dai mai multe detalii cum sa intamplat la tine....eu am deja 7 saptamani de sarcina...la tine cum a fost...sa vazut bebe si pe urma l-ai pierdut? Ai avut si tu sangerari ca si mine?

            Comentariu


            • #7
              La mine nu sa vazut embrionul de loc,nici vezicula era sacul gol am aspeptat pana la 8 saptamani si nimic ,sa facut chiuretaj.
              Ar trebui sa i-ti dea ceva pt sustinere si mult repauz la pat.sa fie bine i-ti doresc

              Comentariu


              • #8
                Eu sunt in Anglia si aici "cica" nu se da nimic pentru sustinere si dupa cum am vazut nu se investigheaza nici cauza sangerari....in schimb imi face o ecografie si imi spune....ohhh bebe e ok si gata! Pe cuvant imi vine sa plec in Romania sa-mi dea ceva tratament pentru sustinere si sa vada cauza sangerari ca eu doar nu o sa stau sa fac ecografie in fiecare saptamana daca sangerez in fiecare saptamana doamne fereste......multumesc mult si eu sper sa fie bine ca sincer chiar imi doresc enorm copilul

                Comentariu


                • #9
                  Despre endometrioza? Anexectomia e suficienta?

                  Comentariu


                  • #10
                    Lina ce tip de endometrioza ai ?? Ce grad??

                    Comentariu


                    • #11
                      Help

                      Buna ziua tuturor, buna ziua domnule doctor, am 48 de ani . Sunt in premenopauza (sangerari neregulate de 2 ani ), am avut in ultimii ani endomentrul f ingrosat (14-19 mm) , un polip si trei fibroame. Am facut in fiecare an ecografii transvaginale si testul PAP care a iesit in regula, fara nici un fel de modificari. M-am prezentat la medic pentru sangerare prelungita dar de mica cantitate , scurgeri apoase, balonare . Mi s-a recomndat chiuretaj biopsic si il voi atasa aici . Mi s-a propus operatia de histerectomie totala si ar dori sa stiu daca operatia este oportuna? Mentionez ca nu am nascut, nu am reusit sa obtin o sarcina (am adoptat un copil acum 10 ani sunt ), sunt supraponderala, nu am diabet sau tensiune. Imi este foarte teama de operatie si de ce implicatii ar avea. Multumesc din suflet pentru raspunsuri sau pareri asupra biopsiei si operatiei.Spre sfarsitul acestei saptamani ar trebui sa ma internez .Cu stima !
                      Fișiere atașate

                      Comentariu

                      Procesare...
                      X