Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pierdere lichid interstițial după histerectomie

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Pierdere lichid interstițial după histerectomie

  Bună, sunt nouă pe acest forum, doresc să pun o întrebare referitoare la mama mea. Mama a fost operata de histerectomie totala cu anexectomie și întregul lanț ganglionar adiacent. S-a întâmplat în urma descoperirii unui adenocarcinom endometrului. Operația a trecut cu bine, precizez ca a fost intervenție laparoscopica într-o clinică privata..A fost externata a 4-a zi de la operație timp în care a avut sonda urinară și 2 tuburi de dren..Acestea au fost scoase cu câteva ore înaintea externați.
  Pe tot parcursul drumului până acasă (aprox 5 ore) și vreo 3 zile după ajungerea la domiciliu pe inciziile unde au fost tuburile de dren a continuat sa curgă un lichid alb-gălbui, apoi treptat secreția s-a redus și inciziile s-au închis operația arătând foarte bine iar starea pacientei de asemenea .
  După vreo 3,4 zile de la închiderea inciziilor mama a început să piardă cantități mari de lichid alb gălbui vaginal, uretra. Medicul care a operat-o a consultat-o și a spus ca este normal pentru că a scos mulți ganglioni limfatici și ceea ce curge este limfa (lichid interstițial ) și a găsit o cale de ieșire..Doresc și o altă părere medicală sau a-și vrea să știu dacă s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema . Menționez că lichidul a fost analizat și nu este vorba de infecție. Medicul a precizat ca aceasta pierdere de lichid va mai dura 4-5 săptămâni.
  Mulțumesc anticipat !
  Ultima editare de isabella14; 28.sep.2018, 19:38.
Procesare...
X