Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Diagnostic fara examen histopatologic

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Diagnostic fara examen histopatologic

SE POATE DA UNDIAGNOSTIC FARA UN EXAMEN HISTOPATOLOGIC

Depinde de diagnostic, pentru anemie de exemplu nu ai nevoie de examen histopatologic. Fii mai explicita si evita CAPS LOCK data viitoare (se percepe ca un urlet).
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

Buna ziua ! Pe 18.12.2014 in urma unui control ginecologic si a unei ecografii mi s a descoperit un fibrom de 9,53/7,77,pe 27.10.2015dimensiunile erau de 12,29/9,32/10,22.Atunci mi s a recomandat sa fac un rmn abdomino-pelvin.Pe 7.12.2015 l am facut si labrezultat totul scrie normal pana la:Uterin AVF,cu cavitate usor destinsa lichidian,cu dimensiuni crescute prin prezenta de
      -multipli noduli fibromatosi in hiposemnal T1,hiposemnal T2 si T2FS,captanti,cel mai mare cudiametrul axial demaxim 18mm localizat fundic
      -si a unui macronodul dezvoltat preponderent extrauterin,cu diametrul axial de 97/98/117mm incapsulat,in hiposemnal T1,cu structura heterogenaT2(asociint noduli tisulari si arii cu densitati lichidiene)
      Ambele ovare cu mici foliculi ovarieni ;chist ovarian drept cu diametru de maxim 24mm
      Imagini imfoganglionarecu diametrul axial maxim de 7mm localizate paraaortic si interaortocave
      Lama de lichid in f.s.Duglas grosime maxim 8mm
      De la descoperirea foibromului la recomandarea doctorului iau Lutenyl si la nevoie Nurofen Ultra.
      Ce sanse am sa nu fac operatia pe care domnul doctor mi o recomanda ?In primul rand imi este frica de operatie in sine cat si de necunoscutul de ce va fi si dupa operatie .Sau pot sta cu el asa doar me medicamentatie poate da inapoi?nu stiu....
      Dupa rezultatul rmn-lui ce imi puteti spune,ce sfat imi dati? Ce este mai bine ,mai sanatos ptr corpul meu sa fac ?
      Am 40 ani si doi copii.

Comentariu

Buna Oprisan, discutia asta ar trebui sa o ai cu medicul tau ginecolog pentru ca e prea complexa pentru a fi abordata pe forum.

De obicei fibroamele stagneaza sau se reduc dupa menopauza, dar e posibil sa mai treaba ~10 ani pana intri tu la menopauza, deci exista potential de crestere. La 12 cm fibromul e deja mare si probabil il simti prin abdomen daca apesi. Cel de 2 cm nu creaza probleme.

In principiu ai 3 optiuni mari:

1. Medicamente - ulpiristal acetat reduce unele fibroame. Daca nu te deranjeaza simptomatic (durere, sangerare, presiune) poti sa nu iei nici un tratament.

2. Embolizare - fiind 1 singur fibrom mare se poate ocluziona artera care il hraneste si va scadea in dimensiuni.

3. Operatia - fiind dezvoltat preponderent extrauterin se poate incerca miomectomia (excizia doar a fibromului), dar tot timpul exista riscul unei histerectomii daca sangerarea nu poate fi controlata. Evident miomectomia e mai putin radicala decat histerectomia.
        Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

Va mutumesc frumos pentru timpul acordat!

Comentariu

While the PS4 might be approaching the end of its lifecycle, EA Sports FC 25 proves that it still has plenty to offer in terms of both gameplay and graphics. The game delivers a rich, immersive football experience that holds up even on older hardware. With its refined gameplay mechanics, immersive presentation, and a wealth of game modes, EA Sports FC 25 is a must-have for any football fan still gaming on the PS4.

Whether you're a die-hard Career Mode fan, an Ultimate Team strategist, or just someone who enjoys casual matches with friends, EA Sports FC 25 has something for everyone. It's not just a rebranding of the FIFA series; it’s a bold new step forward for EA’s football franchise.

So, get ready to lace up your virtual boots, take to the pitch, and immerse yourself in the world of EA Sports fc 25 coins sale on PS4—where every match feels like a real-life football spectacle!

Comentariu

Procesare...
            X