Buna ziua. De luni seara, pe 14 septembrie, mi-am curatat urechea, cum o fac la o anumita perioada. Intotdeauna am pus cateva picaturi de apa oxigenata sa curat urechea de cerumen. Dupa aceasta procedura, auzul meu in loc sa se imbunatateasca s-a inrautatit, tot mai rau. Aud, dar foarte vag, doar cu urechea dreapta am problema. Am fost la medicul de familie, cu frica in aceasta perioada, s-a uitat cu otoscopul si mi-a zis ca am putin puroi dandu-mi tratament cu antibiotic Ospamox de 1g, pliculete Flamexin si picaturi Otis-T, spunandu-mi ca am o otita medie. Asa... am urmat si inca urmez tratamentul ca azi sunt 5 zile de cand fac tratamentul si urechea mea e tot infundata. Precizez ca nu am febra, nu ma simt rau, nu imi curge puroi din ureche, nu am stare generala proasta, sunt doar putin apatic si fara chef de nimic, asta datorita faptului ca nu aud cum trebuie. Am si eu niste curiozitati de ex daca ar fi timpanul perforat sau mai stiu eu ce, ce simptome as putea avea? As putea fi doar cu urechea infundata si atat, ma refer fara alte simptome? As aprecia un raspuns de la dvs, pentru ca nu imi place sa merg la spitale si clinici, decat daca chiar nu am incotro. Multumesc.