Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Entorsa picior

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Entorsa picior

  Buna ziua.

  Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi.
  Acum 2 saptamani prietenul meu a suferit o entorsa la picior, mediotarsiana daca ma exprin bine.. I s-a umflat foarte tare laba piciorului, s-a invinetit f tare, mai ales la degete. Am fost la urgente, iar radiografia a iesit bine, nu s-a vazut nimuc rupt sau la nelocul lui. Medicul i-a pus piciorul in gips si l-a tinut 5 zile, iar ca tratament, i-a dat 3 zile sa faca Fragmentin 5000. Problema e ca dupa 2 saptamani inca il doare f tare si nu poate sa calce bine pe el si nu s-a dezumflat complet. Acasa tine gheata si stand in pat se mai dezumfla putin, dar trebuie sa mearga la serviciu si peste zi se umfla iar destul de rau.
  Ce este de facut? E normal sa fie asa? Medicul nu i-a mai recomandat nimic. De durere ii mai dau nurofen, dar ce sa facem in privinta umflaturii?
  L-am programat si la cateva sedinte de recuperare bazate pe kinetoterapie, dar daca se mentine umflat, este in regula sa depuna acum efort?
  Va multumesc!

 • #2
  Pentru faptul ca după 2 săptămâni încă îl mai doare și este umflat ți-aș recomanda sa mergi la o reevaluare ortopedica. Pana atunci poziții proclive a piciorului,eventual o cremă cu antiinflamator,iar kinetoterapiea încă nu își are rostul în situația de față

  Comentariu

  Procesare...
  X