Buna ziua ! La sfarsitul lunii noiembrie am aflat ca am un chist ovarian drept de 7,5 cm. Mi s-a dat tratament cu anticonceptionale Logest, timp de 3 luni neintrerupt. La inceputul lunii decembrie am plecat din tara, iar la 2 saptamani dupa aceea am avut dureri insuportabile in zona pelvina. Am ajuns la urgente, mi s-a spus ca am infectie urinara si mi s-a dat tratament. 2 saptamani mai tarziu, am avut aceleasi dureri. Am facut si o ecografie intravaginala cu 3 saptamani in urma, iar chistul ajunsese la 6,7 cm de la 7,5, dupa 2 luni de tratament. De 2 saptamani sangerez cu cheaguri si am dureri ft mari, am fost la spital, nu este nimic grav. Astazi am eliminat ceva, ca o bucatica de carne. Ce poate fi? Am atasat o poza. Saptamana viitoare ma intorc in Romania pentru control si operatie(laparoscopie), dar pana atunci am nevoie de cateva sfaturi pentru ca ma simt neajutorata. Multumesc frumos !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Chist ovarian
Adună
X
-
Buna seara, pare sa fie mucoasa endometriala, nu e neobisnuit sa se elimine in bucati mai mari daca sangerarea e abundenta. Fa totusi si un test de sarcina.
Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.
-
Buna ziua ! Multumesc pentru raspuns ! Nu este sarcina pentru ca nu am avut contact sexual in ultimele 4 luni, intotdeauna a fost protejat, iar de 3 luni folosesc si anticonceptionale. Cred ca este ce spuneti dumneavoastra, mucoasa endometriala. Multumesc din suflet pentru raspuns ! Eram foarte panicata.
-
Comentariu