Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

HIV / SIDA dupa sex oral cu prostituata

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • HIV / SIDA dupa sex oral cu prostituata

    in timpu actului sexual oral sa rupt prezervativu si saliva fetei a ajuns pe penisul meu, ne avand cum sa-l sterg penisu am pus alt prezervativ si am continuat treaba, fata mi-a si supt testiculele (fata este platita cu ora, intelegeti) de aici intrebarea mea puteam contacta hiv sau sida ? la vreo doua ore de la actu sexual ma luat o viroza gen gripa (toata familia o avuto inainte sa o am eu). in contextu asta pot sa am hiv? de altfel vreau sa fac niste analize de sange generale sa vad cum stau cu tot din acele analize medicu poate vedea ca ceva nu-i ok si sa ma trimita sa fac testu hiv? ce simtome mai are hiv? care ii gradu sa iei hiv daca o fata iti face sex oral neprotejat si ea ii infectata? as dori un raspuns competent ca sunt pierdut la cate informatii am gasit pe internet. multumesc.

  • #2
    Salut Daniel227r , simptomele infectiei nu apar asa de repede, deci viroza nu are nici o legatura.

    Riscul de a contacta HIV prin sex oral de la o persoana infectata e extrem de mic, unii il considera neglijabil atata timp cat nu exista leziuni la nivelul penisului (ulcere, sgarieturi etc).

    Orice persoana care are contacte sexuale cu prostituate ar trebui sa faca testari periodice pentru boli cu transmitere sexuala. Testele sunt specifice (sifilis, hepatita, HIv etc) si nu pot fi sugerate de rezultatele altor teste generale (gen hemoleucograma sau functie hepatica).
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu

    Procesare...
    X