Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

menstruatie sau avort spontan

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• menstruatie sau avort spontan

buna seara.sunt noua pe grup desi va urmaresc de mai mult timp.am si eu o intrebare,nelamurire mai bine zis si va rog din suflet sa ma ajutati.in urma cu aprox 1 an jumate am luat timp de o luna anticonceptionale.dupa ureche cei drept,iar de atunci a inceput sa-mi intarzie menstruati foarte mult,imi vine mereu cu aproximativ 10.15 zile intarziere,si simptomele ar fi dureri de sani inainte cu 2-3 zile su usoare dureri de burta,...acum sa tec la subiect.de prin septembrie ne chinuim sa avem un al 2-lea bebe dar fara succes,menstruatia intarziindu.mi tot 10-15 zile,pana luna asta aveam menstruatie normalasi inchisa la culoarea, fara dureri dar cu cheaguri,insa azi ( 25-03) mia venit menstruatia,astazi fiind a 11-a zi de intarziere dar este total neobijnuita.rozalie,la inceput mia curg un fel de cheag rozaliu,cu dureri puternice sub burta si de spate apoi tot la fel rozalie dar cu un fel de mucus rozaliu-rosu aprins.credeti ca as fi putut fi insarcinata si am avut un avort spontan?

Buna bibi2011 , testul de sarcina ramane pozitiv o perioada dupa un avort, poti face unul sa vezi ce rezultat are. Din descriere e imposibil de apreciat daca e sarcina sau doar o menstruatie mai diferita.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

Comentariu

va multumesc mult pentru raspuns.am o alta nelamurire.de ceva tinp cum am mentionat imi vine menstruatia cu intarziere,ne chinuim de cateva luni bube sa facem un alt bebe,iar de vreo 2-3luni cu toate ca am menstruatie mi se misca ceva prin burta,uneori nu simt ca niste ghemotoace care se umfla prin burtasi misca foarte mult si uneori se vede cum se umfla de chiar zici ca e copil.mai ales cand stau linistita si uneori am pofte si nici nu pot dormi pe burta,pentru ca ma doare foarte tare si dorm foarte mult,aproape incontinuu de cel putin o luna de zile.simptome de sarcina nu prea am doar ca mam ingrasat mult in ultima perioada si de vreo doua ori am avut varsaturi dimineata fara motiv dar am pus totul pe seama oboselii din ultima perioada si tinand cont ca am avut menstruatie in fiecare luna am zis ca ar fi exclus sa fiu insarcinata.nici la prima sarcina nu am avut simptome,decat cele descrise mai sus..am facut multe teste de sarcina dar toate au iesit negative,unu lam pastrat cu toate ca era folosit lam mai facut o data din prostie si mia iesit si cea dea doua liniuta cum ca as fi insarcinata.o fi fost din cauza ca a fost testul deja folosit sau chiar sunt insarcinata.testu lam facut iar prin luna ianuarie la fel dupa o intarziere foarte mare.acum intrebarea mea e sunt insarcinata sau o fi ceva mai grav?la control nu ma pot duce ca nu sunt in tara si nu am acte de asta is foarte dumerita.stiu ca e posibil sa fii incarcinata si sa ai ciclu regulat dar sa fiu intradevar insarcinata si sa numi dau seama.uneori imi fac aluzii,mai ales cand simt miscarile din burta.chiar imi doresc mult un alt bebe.va rog sa ma lamuriti ca nu mai stiu ce sa fac.uneori imi zic ca nu e posibil sa fiu insarcinata alte ori cand incepe iar sa miste chiar incep sa vorbesc cu "copilul" care nici nu stiu daca e sau nu acolo.toata lumea imi spune ca e posibil sa fou insarcinata ca si burta mia crescut foarte tare,va multumesc o zi buna

Comentariu

Procesare...
      X