Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Scurgeri maronii prelungite(3 saptamani) in locul menstruatiei

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Scurgeri maronii prelungite(3 saptamani) in locul menstruatiei

  Buna ziua,
  Am 29 de ani,un ciclu regulat 28/29 zile , cezariana acum 1 an si 8 luni ,alaptez si in prezent,menstruatia a inceput dupa 3 luni de la nastere.
  Problema este urmatoarea: pe data de 2.12.18 am avut menstra timp de 6 zile (normala) ,in noiembrie ne-am protejat cu Contracept-M ( maxim 4 supozitoare utilizate toata luna.In 27.12 am fost la control ginecologic unde mi s-a spus ca ovulez si ca am un folicul de 3.3 cm ce se va sparge fara tratament si mi s-a recoltat papanicolau.In 28.12 am avut contact neprotejat,in 30.12 am avut 2 picaturi de culoare rozalie,incepqnd cu 31.12 am avut zilnic cate 2/3/5 picaturi maronii si la 2/3 zile cate un cheag sub forma unei ate groase.
  Fara dureri.
  Am facut doua teste de sarcina --negative,am facut analiza hcg -negativa 0.01
  In 10.01 am fost la un alt control unde mi s-a spus ca am multi foliculi mici si unul de 1.6 cm pe ovarul drept ,progesteron scazut si endometru subtire de 7.94 ,mi s-a recomandat orgametril (20 zile) ptr a oprii sangerarea. Inca nu am inceput tratamentule.In 12 si 13 am avut contacte neprotejate din dorința de a mai avea un copil.Ieri 14.01 am avut o sangerare unpic mai mult cantitativ si usor mai rosiatica apoi iar s-a schimbat in 3/5 picaturi maronii.
  azi am facut test de ovulatie si mi-a iesit o linie pronuntata si alta usor vizibilia.
  Ce ma sfatuiti pana la urmatorul control si pana primesc rezultatul la Papanicolau.
  Multumesc!

 • #2
  Nici o parere??

  Comentariu

  Procesare...
  X