Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fertilitate

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Fertilitate

  Buna seara. O întrebare dacă se poate! Am 31 de ani si incerc de 2 ani sa raman însărcinată dupa oprirea anticoncepționalelor folosite vro 6/7 ani se numeau Rigividon ce pot face pt a mai avea copii

 • #2
  Buna seara.
  In prima faza pentru a ajuta la obtinerea unei sarcinii se recomanda : contacte sexuale neprotejate , regulate (la intervale 2-3 zile diferenta) timp de 1 an de zile, scaderea in greutate de cel putin 10% din greutate ( in cazul unei paciente supraponderale sau obeze), teste de ovulatie ( cu sincronizarea contactelor sexuale) , acid folic sau alte suplimente care mai contin si acid folic(sinopol, inogest, myo-sun), trebuie sa se tina cont ca fertilitatea naturala scade pe masura ce varsta creste si ca 85 % din femei raman insarcinate dupa primul an daca respecta indicatiile.
  Daca nu ati reusit respectand indicatiile precedente o sa fie necesar sa efectuati niste analize hormonale, ecografie endovaginala, test de permeabilitate tubara sau alte proceduri invazive , iar partenerul trebuie sa efectueze o spermograma.
  Pentru detalii ma gasiti pe aplicatia Femyo
  https://app.medic.chat/dr/florin.borgovan

  Comentariu

  Procesare...
  X